Z
zaz208622
Gość
No to jak szybko rósł to miał szansę pęknąć [emoji16]
15 mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15 mm
Niby tak... Ciekawa jestem co wyjdzie na USG... Do tej pory pękały zazwyczaj jak osiągały 21-24 mmNo to jak szybko rósł to miał szansę pęknąć [emoji16]
Nie no smieje sięile dpo jesteś?może będzie razem testować.
hahahaha XD okej, to ja trochę wcześniejNie no smieje sięjestem 1dpo
testuje 21-22.01
Kiedy testujesz?hahahaha XD okej, to ja trochę wcześniej![]()
Ja też dziś dostałam okresu, ale tym razem postrzegam nowy cykl jako nowe szanse. To będzie mój 4 cykl starań i na temat obserwowania cyklu wiem znacznie więcej niż na początku.W końcu po 3 dniach plamienia dostałam okres...
Nie wiem o co chodzi, ale nie może mnie opuścić uczucie ściśnięcia w gardle. Przecież wiem, że szkodzę sobie tymi nerwami ale już nie wiem jak sobie poradzić
Patrze że ten styczeń mało ciekawy, odczarujcie go dziewczyny![]()
Ja też dziś dostałam okresu, ale tym razem postrzegam nowy cykl jako nowe szanse. To będzie mój 4 cykl starań i na temat obserwowania cyklu wiem znacznie więcej niż na początku.
Przy okazji, czy któraś z was stosowała kubeczek Ferti·Lily? Zastanawiam się czy przy tyłozgięciu nie ułatwiłby sprawy.
Ja dzisiaj testowałam. No musiałam już. 10dpo - brak upragnionej kreski. Nastepny test 13.01.Miłego dnia dziewczyny
Czy która testuję w tym tygodniu? Jeśli tak to trzymam kciuki za pozytywne testy![]()