lady_in_blue
Fanka BB :)
No to trzymam kciuki, żeby jej usunięcie + leki na krzepliwość dały efekt w postaci małego zdrowego bombelkaNiewątpliwie powodem to APS (zespół atyfosfolipidowy)Chodź lekarz mówi że przegroda w macicy też swoje zrobiła.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to trzymam kciuki, żeby jej usunięcie + leki na krzepliwość dały efekt w postaci małego zdrowego bombelkaNiewątpliwie powodem to APS (zespół atyfosfolipidowy)Chodź lekarz mówi że przegroda w macicy też swoje zrobiła.
A wiesz, poczytałam o tym i właśnie sobie uświadomiłam, ze pod koniec listopada 2019 przestałam jeść mięso co oczywiście wiąże się z tym, ze jadłam dużo więcej warzyw i strączków, a 25.02.2020 zaszłam w ciążęPewnie już to wiecie,ale jeśli nie to podrzucam,bo ja dopiero zaczynam się za to wszystko brać
![]()
Naturalne sposoby na podniesienie poziomu estrogenów – dieta, zioła | e-zdrowie.pl
Istnieją naturalne sposoby na podniesienie poziomu estrogenów za pomocą diety, ziół oraz zmiany codziennych nawyków. Niektóre produkty spożywcze oraz zioła zawierają fitoestrogeny – substancje, które zastępują hormony płciowe.e-zdrowie.pl
Ja się właśnie pokłóciłam ze starym o obieranie ziemniakówHej laseczki, miłej, leniwej niedzieli <3
Spoko, my kiedyś mieliśmy karczemną awanturę, bo nie chciał w wannie puścić piosenki, którą ja chciałamJa się właśnie pokłóciłam ze starym o obieranie ziemniakówżycie bez mężczyzn byłoby takie nudne
![]()
Dziękuję bardzoNo to trzymam kciuki, żeby jej usunięcie + leki na krzepliwość dały efekt w postaci małego zdrowego bombelka![]()
Spoko, my kiedyś mieliśmy karczemną awanturę, bo nie chciał w wannie puścić piosenki, którą ja chciałam![]()
Nie jest on jeszcze pozytywny, ale może będzie wieczorem, może jutro, kto wieCzy to ten dzień żeby dzialac ??![]()