Bibi89
Fanka BB :)
Ja biore dopiero drugi dzień ale już widzę skutkiJa nie sikam częściej,ale też brałam kilka dni tylko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biore dopiero drugi dzień ale już widzę skutkiJa nie sikam częściej,ale też brałam kilka dni tylko
Ja biorę miovelie nac 3 dzień i żadnych skutków nie zauważyłam. Wiem że to nie jest ten sam suplement, ale pisaliście że podobne działanie.Ja biore dopiero drugi dzień ale już widzę skutki![]()
Moze ten ACC jest jakiś mocniejszyJa biorę miovelie nac 3 dzień i żadnych skutków nie zauważyłam. Wiem że to nie jest ten sam suplement, ale pisaliście że podobne działanie.
PięknieMelduję się z betą 199,4.
GratulacjeMelduję się z betą 199,4.
Była kiedyś taka wystawa przedstawiająca ubrania ofiar zgwałceń. Doskonale prezentująca, ze nie ma żadnej korelacji pomiędzy ubraniem a ryzykiem zgwałcenia (abstrahując oczywiście od tego, ze wina ZAWSZE jest sprawcy). Nie wpuścili jej do Polski.Najgorsze w tym wszystkim jest to, że część uwierzy i latami da się gwałcić na przykład pijanym mężom.
Jesuuuuu ciśnienie 800
No weź, pewnie, że zostań! Mi jest przykro, jak juz zapamiętam dziewczyne i sie wkrece w jej historie a ona znika po pozytywnym teścieDzięki Dziewczyny
Chociaż powiem Wam, że lęki to mi się nasilają zamiast spadać.
A w ogóle… mogę tu z Wami zostać czy bardzo mnie wyganiacie?
Widziałam że już dostałaś link w odp więc nie będę powielaćCo to jest to ACC? To jakiś suplement? Lek? Na co działa?![]()