reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2022

No bez jaj Dziewczyny xD. To tylko mój się sam zapisuje xD? I się nawet o terminy pyta, żebym mu zaznaczyła w kalendarzu kiedy nie ma takiej opcji, bo są dni płodne i szkoda marnować je na abstynencję :p.
Właśnie chciałam zapytać xD mój też sam się zapisuje :D ustalamy razem, kiedy nie, bo płodne i tyle :D

reklama
O kurcze nie wiedziałam, że to powszechna praktyka :D a ja jakoś tak liczyłam, że sam to zrobi, bo to tak głupio. Nawet nie pytałam czy się zapisał, bo on się w takich sytuacjach obraża i pyta czy ja go mam za małe dziecko xD koniec końców zapisał się teraz sam jak już się dowiedział, że trzeba

Mój to sam koła wymieni, dach naprawi i takie tam, ale do lekarza się niw zapisze [emoji23]

A ja sobie właśnie uświadomiłam, że dziś jest 6 dni po zastrzyku a nie 5 i mi strasznie smutno, ze ta kreska taka mocna jeszcze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Mój to sam koła wymieni, dach naprawi i takie tam, ale do lekarza się niw zapisze [emoji23]

A ja sobie właśnie uświadomiłam, że dziś jest 6 dni po zastrzyku a nie 5 i mi strasznie smutno, ze ta kreska taka mocna jeszcze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Uspokój się i czekaj cierpliwie :D w ogóle śniło mi się, że jechałam rowerem, telefon mi dzwoni, patrzę a tu "Zazu dzowni" xD odebrałam i pytałaś mnie o jakieś pomady do brwi xD

Ciekawe bo ostatnio myślałam o zakupie czegoś do malowania brwi [emoji23]
Więc jak cos masz to się podziel radą
Uspokój się i czekaj cierpliwie :D w ogóle śniło mi się, że jechałam rowerem, telefon mi dzwoni, patrzę a tu "Zazu dzowni" xD odebrałam i pytałaś mnie o jakieś pomady do brwi xD

Moja jednego dnia była jeszcze bardzo widoczna, a następnego nagle nie było już nic.

Hej!
Czyli niepłodność idiopatyczna? Nie macie żadnych problemów zdrowotnych? Mąż/partner też na nasienie ok?
Czym jesteś stymulowana do inseminacji?
Ja jestem właśnie w trakcie pierwszej stymulacji do IUI, dzisiaj trzecia tabletka Aromka wjechała.
Na to wygląda! Mąż ma nasienie... bardziej niż OK, przez co autentycznie obrasta w piórka! :laugh2: Gdzie byśmy nie poszli, słyszy o "spermie dobrej jakości"... calme down... ;)
Robię zastrzyki Gonal F, a potem Ovitrelle.
Gdzie się leczysz?

No bez jaj Dziewczyny xD. To tylko mój się sam zapisuje xD? I się nawet o terminy pyta, żebym mu zaznaczyła w kalendarzu kiedy nie ma takiej opcji, bo są dni płodne i szkoda marnować je na abstynencję :p.
Mój też sam :-D Za pierwszym razem parę dni to odkładał, ale przy kolejnych szedł już do laboratorium jak do siebie :yes:

reklama
Na to wygląda! Mąż ma nasienie... bardziej niż OK, przez co autentycznie obrasta w piórka! :laugh2: Gdzie byśmy nie poszli, słyszy o "spermie dobrej jakości"... calme down... ;)
Robię zastrzyki Gonal F, a potem Ovitrelle.
Gdzie się leczysz?
W Gamecie w Chęcinach.
Wow, a czemu jesteś od razu Gonalem stymulowana? Lżejsze leki nie działały?
Bo jeśli w planach jest in vitro i masz możliwość refundacji leków to kurczę tylko do trzech stymulacji. A jak się je wykorzysta na IUI to potem przy in vitro cena jest 😱.

Do góry