lady_in_blue
Fanka BB :)
Ja dla tego efektu placebo nawet polubiłam ananasa, którego przez całe życie do ust nie brałamI jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dla tego efektu placebo nawet polubiłam ananasa, którego przez całe życie do ust nie brałamI jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
I jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
Widzę że działanie ma szerokie ten ananasJa dostałam kiedyś od lekarza, ale wspomagająco do walki ze stanem zapalnym stawów i musiałam brać godzinę przed pierwszym posiłkiem. To nie było miłe.
Widzę że działanie ma szerokie ten ananas [emoji85]
Ja tam w tym cyklu jestem YES MAN, na pewno się udało, wierzę w to każdą komórkąI jak? Wierzysz sobie? Bo wiesz, ze tylko wtedy efekt placebo działa?![]()
W temacie:Ja ananasa lubię tylko jako profanację na pizzy xD
Podobno wspomaga zagnieżdżenieDziewczyny, może to głupie ale nie wiem - czemu jecie tego ananasa ?![]()
Ja jem bo dziewczyny jedząDziewczyny, może to głupie ale nie wiem - czemu jecie tego ananasa ?![]()