pluto_nova
Moderator
daj kawałek burgera, wymienię się za kawałek tortaWłaśnie wróciliśmy z kolacji walentynkowej z moim Starcem. Niczego nie żałuję
Zobacz załącznik 1369075

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daj kawałek burgera, wymienię się za kawałek tortaWłaśnie wróciliśmy z kolacji walentynkowej z moim Starcem. Niczego nie żałuję
Zobacz załącznik 1369075
A proszę uprzejmiedaj kawałek burgera, wymienię się za kawałek torta![]()
To ja chcę trochę frytek, mogę dać hummus z karmelemA proszę uprzejmie![]()
Mogę oddać, i tak już nie zjem nigdy żadnego pożywienia, bo najadłam się za 100 latTo ja chcę trochę frytek, mogę dać hummus z karmelem![]()
Ja też czułam zawsze prawą stronę, ale niestety dopiero pod koniec roku zauważyłam że podczas 3 monitoringów jak byłam (nie jeden po drugim) to owu zawsze była z prawej str, ani razu z lewej... Nie wiem nawet czy mi ten lewy działa...udana stymulacja też się pojawiła na prawym.Ja np. Czuje tylko orawa stronę, lewej nigdy. Dwóch naraz też raczej nie.
Z ciekawości przeczytałam wszystkie zaleceniaJa dziś z ciekawości wyszukiwałam informacji o składzie ziół ojca sroki 3. Wiele z was je pije i ja też w tym cyklu się w nie zaopatrzyłam. Znalazłam przy okazji listę zaleceń o. Sroki odnośnie poczęcia: Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki - BONIMED - zioła, preparat i leki ziołowe
Osobiście największy hit to dla mnie :10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).![]()
Ja zazwyczaj czuje z lewej strony, raz na jakiś czas czuję obaHejkaczy jeśli czujecie owulację, czujecie ją zawsze tylko z jednej strony? Czy bywa tak, że jest tylko z jednej strony, a jajniki mimo to bolą po obu stronach?
No ja właśnie mam potwierdzone u gina owulki z obu stron. Więc chyba nie ma regułyJa też czułam zawsze prawą stronę, ale niestety dopiero pod koniec roku zauważyłam że podczas 3 monitoringów jak byłam (nie jeden po drugim) to owu zawsze była z prawej str, ani razu z lewej... Nie wiem nawet czy mi ten lewy działa...udana stymulacja też się pojawiła na prawym.
'Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.'Z ciekawości przeczytałam wszystkie zaleceniajest więcej takich smaczków
![]()
To drugie sprawiło ze zrobiłam się zielonkawa'Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.'
'Raz na tydzień ubić zapłodnione przez koguta jajko z jedną łyżeczką miodu. Posiada dużo witamin i życia.'
LEJEEEEEE