Katie92
Zaangażowana w BB
Super wieści! Trzymam kciuki za dwie grube krechy!Mam chyba dobre wieścizrobiłam właśnie przed sekunda test jestem 8 dni po owu więc nawet na nic nie liczyłam a tam delikatna kreska
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści! Trzymam kciuki za dwie grube krechy!Mam chyba dobre wieścizrobiłam właśnie przed sekunda test jestem 8 dni po owu więc nawet na nic nie liczyłam a tam delikatna kreska
![]()
Ponieważ poprzedni poród był w 34 tc, więc mając termin na styczeń duże prawdopodobieństwo, że urodze w grudniuZe stycznia czemu nie?
Jestem ze stycznia i uważam ze super, pierwsza miałam osiemnastkę, pierwsza zdałam prawko w klasie, styczeń jest mega- gorzej ze spacerami
Ale do ogarnięcia
Mam nadzieje ze wszystkie odczarujemy deszczowy listopad i w kolejnych tygodniach pojawi się tu wysyp testów z dwoma kreseczkami !![]()
Miałam brać bromergon na zahamowanie laktacji, lekarz ostrzegał, że mogę się po nim źle czuć, polecił wtedy zmniejszyć dawkę... Do zakupu nie doszło bo nie było w aptece [emoji854]
Zrobiłam teraz zdjęcie ale nic nie widać. Na żywo widzę.Super wieści! Trzymam kciuki za dwie grube krechy!![]()
Zrobiłam teraz zdjęcie ale nic nie widać. Na żywo widzę.
Ta kreska pojawiła się w sekundę . Mam niestety tej samej firmy trzymam go na rano.Na zdjęciu też widać.
Ale jeśli masz test innej firmy to zrób go jutro rano.
Po historiach z forum i sama po sobie wiem, że te testy to chujki, ale mimo to mam nadzieję, że u Ciebie to piękna ciążowa krecha [emoji1696]
Ta kreska pojawiła się w sekundę . Mam niestety tej samej firmy trzymam go na rano.
Dlatego nie róbcie za szybko bo cała frajda uciekaNo tak jak mówię, ja mam nadzieję, że to ciążowa i jutro będzie radość [emoji7]
Dlatego nie róbcie za szybko bo cała frajda ucieka [emoji1787] nie wiadomo czy się cieszyc czy co [emoji16]