mariaantonina96
Fanka BB :)
Myślicie ze z późniejszego moczu wyjdzie wisrygodny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W tym dniu cyklu już powinienMyślicie ze z późniejszego moczu wyjdzie wisrygodny
ile po owu?Myślicie ze z późniejszego moczu wyjdzie wisrygodny
Problem w tym że wysłanie nie wiem, ale najmniej 13 dpo.ile po owu?
to wyjdzie test z kolejny sikówProblem w tym że wysłanie nie wiem, ale najmniej 13 dpo.
Tak naprawdę decyzja zależy od Ciebie, lekarze dają zalecenia a czy podejmiesz ryzyko ciąży mnogiej - to już sama musisz podjąć decyzję mając na uwadze wszystkie za i przeciw. Ovi podaje się tez na naturalnie „wyhodowanych” pęcherzykach. Jeśli w tym cyklu na tabletkach wyhodowałas więcej niż jeden pecherzyk dominujący to w kolejnym cyklu powinnaś dostać mniejszą dawkę lub np skrócone dawkowanie z 5 do 4/3 dni albo zmianę leku. Mam jednak pytanie - dlaczego jesteś stymulowana? Czy naturalnie pecherzyki u Ciebie nie rosną?Czyli powinnam czekać na przyszły cykl i liczyć na to, że urośnie tylko jeden? Czy raczej od razu pytać lekarza o zmianę leku? Czy można stosować Ovitrelle bez stymulacji, jeśli naturalnie urośnie pęcherzyk? Myślę, czy może tak warto spróbować w kolejnym cyklu, przeraża mnie myśl o kolejnych miesiącach informacji o kilku pęcherzykach...
W takim razie jadę po nowy, i najpierw nasikam do szklankito wyjdzie test z kolejny sików
W takim razie jadę po nowy, i najpierw nasikam do szklanki![]()
Jak tak samo, mam kubek w kiblu do testowaniaJa mam w łazience kieliszek i zawsze sikam do niego i stamtąd pobieram mocz do testutak jest mi wygodniej i mam pewność, ze jak test wyjdzie dziwny lub niepewny to nadal mam pierwszy mocz dostępny
![]()