B
B206
Gość
U mnie trwało prawie 2 miesiące i to na najniższej dawcePocieszę, że to minie. Góra 3 dni. Najważniejsze nie przerwać teraz tylko ścisnąć dupcie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie trwało prawie 2 miesiące i to na najniższej dawcePocieszę, że to minie. Góra 3 dni. Najważniejsze nie przerwać teraz tylko ścisnąć dupcie
Wole wersję zazuU mnie trwało prawie 2 miesiące i to na najniższej dawceale teraz nawet największą już mnie nie rusza
![]()
Nie dziwię się hehe ale pociesze Cię że większość mówi o kilku dniachWole wersję zazu![]()
Tylko zastanawia mnie dlaczego dopiero teraz coś odczuwam ? Czy nie powinny takie efekty wystąpić na samym początku?Nie dziwię się hehe ale pociesze Cię że większość mówi o kilku dniach![]()
Może cionsz skoro aż 4 dpo... Przecież nie jedna miała tu objawy już 2 dpoA może to cionsz 4dpo bo NIGDY TAK NIE MIALAM![]()
Tylko zastanawia mnie dlaczego dopiero teraz coś odczuwam ? Czy nie powinny takie efekty wystąpić na samym początku?
Taaa od poniedziałkuTeraz bierzesz ciągiem bez pochlej party [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wszystko idzie pod górkę w tym cykluMoże cionsz skoro aż 4 dpo... Przecież nie jedna miała tu objawy już 2 dpoa tak serio też nie miałam działań niepożądanych od pierwszego dnia...
Taaa od poniedziałku [emoji1787][emoji1787] a w sobotę znowu odstawiam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ale po powrocie z polski się ogarnę, obiecuje [emoji1787]
Wszystko idzie pod górkę w tym cyklu [emoji23][emoji23]