Bibi89
Fanka BB :)
Dam znać napewno! Będę mniej aktywna w następnych dniach ale z tego relacje zdam napewnoTeż tak myślałam [emoji23]
Zdaj relacje jak życie na po alko+meta [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dam znać napewno! Będę mniej aktywna w następnych dniach ale z tego relacje zdam napewnoTeż tak myślałam [emoji23]
Zdaj relacje jak życie na po alko+meta [emoji23]
Dam znać napewno! Będę mniej aktywna w następnych dniach ale z tego relacje zdam napewno [emoji1787][emoji56]
My testujemy tego samego dnia a @Bibi89 chyba 18.03 z tego co kojarzęOczekuję [emoji41]
Kiedy testujesz przypomnij? Bo my jakiś razem[emoji23]
My testujemy tego samego dnia a @Bibi89 chyba 18.03 z tego co kojarzę [emoji3526]
Niestety mnie dziś boli brzuch jak na okres (a normalnie boli mnie dopiero jak przyjdzie okresA to ja coś powaliłam[emoji23]
To ja będę pierwsza[emoji24] przetrę szlaki
Edit: jesu nawet czytam jak debil [emoji85][emoji2356]
Przepraszam!
My będziemy pierwsze [emoji3590]
Chyba przesilenie wiosenne dopada bo skupienie gorsze się robiA to ja coś powaliłam[emoji23]
To ja będę pierwsza[emoji24] przetrę szlaki
Edit: jesu nawet czytam jak debil [emoji85][emoji2356]
Przepraszam!
My będziemy pierwsze [emoji3590]
Chyba przesilenie wiosenne dopada bo skupienie gorsze się robi [emoji23]
Teoretycznie mogłabym juz od 14stego codziennie ale zatestuje najwcześniej 17stego czyli jak wrócę do Hiszpanii
Musiałabym bagaż podręczny na testy dokupićSikajmy od 14 codziennie [emoji41] podoba mi się ten plan [emoji23]