Dziś byłam u nowego gin fajny konkretny jednak nie chce narazie iść w kierunku stymulacji ze względnu na mój młody wiek badania mówi ze są Ok i żeby się nie denerwować i będziemy monitorować ten miesiąc cykl  Mówił ze to nie jest tak łatwe jak kupno nowego iphona
 Mówił ze to nie jest tak łatwe jak kupno nowego iphona  bardzo mnie dziś uspokoił
 bardzo mnie dziś uspokoił 

Mówił ze to nie jest tak łatwe jak kupno nowego iphona
 Mówił ze to nie jest tak łatwe jak kupno nowego iphona  bardzo mnie dziś uspokoił
 bardzo mnie dziś uspokoił 

.
.

w styczniu niestety doszło do niewydolności szyjki macicy i straciłam dziecko w 20 tygodniu ciąży. Krwawienie wystąpiło 28.02 więc owulacja powinna pojawić się u mnie 14.03. Mąż właśnie w tym dniu wyjechał do pracy za granicę więc staraliśmy się przed owulacja te kilka dni. Czekam z niecierpliwością aż będę mogła wykonać test
 w styczniu niestety doszło do niewydolności szyjki macicy i straciłam dziecko w 20 tygodniu ciąży. Krwawienie wystąpiło 28.02 więc owulacja powinna pojawić się u mnie 14.03. Mąż właśnie w tym dniu wyjechał do pracy za granicę więc staraliśmy się przed owulacja te kilka dni. Czekam z niecierpliwością aż będę mogła wykonać test  marzy nam się ta ciąża bo straszna pustka nastała. Na badaniu kontrolnym lekarz dał nam zielone światło co do staran dlatego ruszyliśmy już od pierwszego cyklu po poronieniu. Trzymajcie kciuki
 marzy nam się ta ciąża bo straszna pustka nastała. Na badaniu kontrolnym lekarz dał nam zielone światło co do staran dlatego ruszyliśmy już od pierwszego cyklu po poronieniu. Trzymajcie kciuki