Anasta07
Fanka BB :)
A Ty ponoć nigdy nie zalałaś testu?Zobacz załącznik 1384031
Nawet test mi mówi, żebym sie ogarnela xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty ponoć nigdy nie zalałaś testu?Zobacz załącznik 1384031
Nawet test mi mówi, żebym sie ogarnela xD
o i teraz zalałam i jak się wybarwił to ma cień xD a to jest smutne, gdyż niemożliwe żeby mi coś pokazałA Ty ponoć nigdy nie zalałaś testu?To znak!
![]()
dawaj kolejnyWybarwił się w końcu i ma cień xD no nie wierze. Nikomu nie można zaufać
Sono HSG (ex foam), jajowody drozne. To mialas inny środek zalecony, ja żłopałam 4 litryA jakie miałaś hsg? I jaki rezultat?
Połowa magicznego napoju już za mną, chyba myślałam, że będzie gorzej. W smaku limonkowy...i tylko 1 litr, więc spoko. Upojna noc zapewne przede mną![]()
Z tym liczeniem i okresem to masz racje. Moj wie czasem wcześniej niz ja kiedy wyprowadzam się do Czerwonej KomnatyJa drobnym kroczkiem zmierzam w kierunku owu... A co do wczorajszego tematu o naszych drugich połówkach to u nas też było dziwnie, zawsze mojemu mówiłam co i jak...z seksem nigdy też nie było problemu ale z finałem już tak... Pierwszy miesiąc stwierdziłam, że może mi się wydaje ale gdy w kolejnym cyklu kończył wszędzie tylko nie w środku zapytałam wprost w co on gra? I dopiero wtedy, 5 miesięcy po poronieniu, dowiedziałam się, że on się boi.. o mnie, o kolejną stratę, o te wszystkie emocje i szczerze mówiąc byłam w szoku. Oczywiście przegadaliśmy i walczymy dalej, już jest luz (u niego) ale ja nie obwieszczam już na głos że to dziś, to dziś musisz mnie zapłodnić. Kochamy się regularnie min co dwa dni przed i po owu wg apki ale tylko ja o tym wiem a tak naprawdę przecież Ci nasi chłopcy nie są głupi i nie miesiąc czy dwa z nami żyjąliczyć umieją, kiedy okres mamy wiedzą dlatego ja już mojego nie stresuję póki co, gdy cisnęłam skutek był odwrotny. Zobaczymy jeszcze co powie nowy gin
![]()
a zrobię, zrobiędawaj kolejny![]()
U mnie śluz, wyglada na płodny, wiec muszę to sprawdzićJa[emoji2320]
Dziś usg więc się dowiem jak długo jeszcze [emoji23]
Tak jak owulaki do niedawna były ciemne tak dziś blade jak moja doopa więc chce już to usg!
HejBiednaprzytulam Cie. Daj znać co dalej, jak sie potoczy. Trzymam kciuki.
Czyli do przodu, super!Sono HSG (ex foam), jajowody drozne. To mialas inny środek zalecony, ja żłopałam 4 litry![]()