Z
zaz208622
Gość
Chce Aperola [emoji7][emoji1786]
A w ogole to zdrowie!Zobacz załącznik 1384735
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A w ogole to zdrowie!Zobacz załącznik 1384735
Czy tam jest alkohol? Można już? Bo ja to bym się wina napiłaA w ogole to zdrowie!Zobacz załącznik 1384735
Tyyyy! Właśnie mi się przypomniało. Ja to się wczoraj kresy na brzuchu dopatrzyłam!No i potem się dopatruję fabrycznych u siebie na testach i po co mi to wszystko xD
Wiesz, ja wychodzę z załozenia "a kto mi zabroni" xD jak pójdziesz na betę to bede czekać na wynikTwoje to były więcej niż fabryczneplanuje jeszcze jutro testować, aż do poniedziałku codziennie, ale kusi mnie jeszcze ta beta w sobotę
![]()
no mnie jedynie mdli od 3 dni. Co z tego, ze wiem, ze nie mogę pić herbaty na pusty żołądek bo rzygać mi się od tego chce, a i tak to robię. To na bank ciaża.Tyyyy! Właśnie mi się przypomniało. Ja to się wczoraj kresy na brzuchu dopatrzyłam!Przebij to
zaraz wrzucę zdjęcie brzucha xd
![]()
Jak nigdy tak nie miałaś, to na bank ciąża. Ja nie wiem czy nie zmarnowałam cyklu, bo znowu na jakimś innym forum doczytałam, że trzeba malować ściany, a ja nie malowałamno mnie jedynie mdli od 3 dni. Co z tego, ze wiem, ze nie mogę pić herbaty na pusty żołądek bo rzygać mi się od tego chce, a i tak to robię. To na bank ciaża.
Dobry zrobili. Nie powiemChce Aperola [emoji7][emoji1786]
no jak nie wyluzowałaś i nie odpuściłaś, to niestety nie ma szans. Przepraszam, ale wszystko jest w naszej głowie. Udowodnione naukowo - wyluzowanie udrażnia jajowody, przywraca owulacje, a plemniki wręcz fruwają zamiast pływać. Potwierdzone info.Jak nigdy tak nie miałaś, to na bank ciąża. Ja nie wiem czy nie zmarnowałam cyklu, bo znowu na jakimś innym forum doczytałam, że trzeba malować ściany, a ja nie malowałam
To ****. Bo ja dzisiaj w czasie tiruriru byłam spięta prawie do końca. Ale zdążyłam jeszcze orgazm zaliczyćno jak nie wyluzowałaś i nie odpuściłaś, to niestety nie ma szans. Przepraszam, ale wszystko jest w naszej głowie. Udowodnione naukowo - wyluzowanie udrażnia jajowody, przywraca owulacje, a plemniki wręcz fruwają zamiast pływać. Potwierdzone info.