• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

Hej Dziewczyny 🙂
Sama nie wiem, czy pisze prosząc o porade czy zeby się wygadac.. dzis dzwonil moj ginekolog z wynikami krwi.. stwierdzil ze: "meskie hormony super a damskie..tu jakby była LEKKA owulacja,ale czy to mogło doprowadzić do zapłodnienia to nie wiem" i odeslal mnie do kliniki leczenia niepłodności..bylam tak oszołomiona ze nawet nie dopytałam o szczegoly, owulacja.. po tylu latach słuchania ze jej nie mam..jak chcialam clo, to powiedzial ze on nie jest zwolennikiem bo to niszczy rezerwę jajeczek..😑 i ta klinika.. chyba mnie to przeraża.. a może to ostatnia szansa?teraz leżę w wannie i rycze i sama nie wiem czemu🤦‍♀️ Zycze spokojnej nocki staraczki, chyba musialam się wygadac..sorki za marudzenie

reklama
Nie wiem jaki to model dokładnie, zreszta dodałam do niej sporo przeróbek, ale jest prawie taka jak na zdjeciu, mocno zdobiony koralikami gorset i tiulowy, brokatowy dół :) Zobacz załącznik 1384831
@Ceonis obie piękne, ale moim zdaniem pierwsza :) mierzylas je? Ja wybrałam takie, których nawet nie brałam pod uwagę a chciałam właśnie takie jak Ty 😀 jak je założyłam to wyglądałam jak kasztan 😄 my ślubujemy we wrześniu :)
Tak i w zasadzie to chyba ta druga lepiej pasuje do mojej karnacji 😜
O to widze też chcesz z brzuchem iść do ślubu 😂 a Twoja suknia przepiękna, goset sztosss 😍😍

@Bibi89 kochana ogromnie mi przykro, bo strasznie kibicowałam tej ciąży 😓
Nie wiem czy to będzie jakieś pocieszenie, ale mam taką znajoma, która ze 3 razy miala pozamaciczna. 2 pozamaciczne, ciąża, dziecko. Potem chciała drugie, znowu pozamaciczna i kolejna ciąża już normalna i jest przy końcówce. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, to okropne, ale nie wyklucza żebyś w przyszłości, i to całkiem niedalekiej, znów zaszła w ciążę i została mama. Trzymaj się ❤️

Przyrost jest na granicy normy więc w sumie rzeczywiście nic nie wiadomo.
Rozumiem decyzję lekarza chociaż myślę, l że wizyta w sobotę to za późno, dobrze że masz dziś kontrolę.
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poczuła spokój[emoji3590][emoji3064]
Jestem już w domu. Beta 630 (w piątek była 172). Podejrzenie ciąży pozamacicznej ze względu na objawy ale oczywiście nic na 100 proc bo na 100 proc nie widać nic [emoji2374] w sobotę mam się zjawić na oddziale na ponowne badania. O dziwo nie kazali mi odstawić progesteronu bo "jeszcze jest cień szansy" [emoji2362] Ale ja już nie chce tej szansy, chce żeby sama beta spadła i już... jutro idę do kliniki mojego gina ale mam konsultacje z jakimś innym lekarzem to zapytam co o tym sądzi. Mam nadzieję ze ta beta już jest spadkowa...

@Bibi89, trzymaj się! Życzę Ci żeby ostateczna diagnoza była jak najszybciej, a potem wszystko szło pomyślnie, niezależnie od tego jaka ta diagnoza będzie. Przykro mi, że takie rzeczy Cię spotkały.

Hej Dziewczyny 🙂
Sama nie wiem, czy pisze prosząc o porade czy zeby się wygadac.. dzis dzwonil moj ginekolog z wynikami krwi.. stwierdzil ze: "meskie hormony super a damskie..tu jakby była LEKKA owulacja,ale czy to mogło doprowadzić do zapłodnienia to nie wiem" i odeslal mnie do kliniki leczenia niepłodności..bylam tak oszołomiona ze nawet nie dopytałam o szczegoly, owulacja.. po tylu latach słuchania ze jej nie mam..jak chcialam clo, to powiedzial ze on nie jest zwolennikiem bo to niszczy rezerwę jajeczek..😑 i ta klinika.. chyba mnie to przeraża.. a może to ostatnia szansa?teraz leżę w wannie i rycze i sama nie wiem czemu🤦‍♀️ Zycze spokojnej nocki staraczki, chyba musialam się wygadac..sorki za marudzenie
Ale że to by była Twoja pierwsza wizyta w klinice w życiu? Dobrze rozumiem?
Klinika niepłodności to nie jest żadna tragedia a wręcz przeciwnie - tam się mogą zająć Wami ludzie, którzy się w niepłodności specjalizują. "Zwykli" ginekolodzy często jak się podejmują takich przypadków prowadzą trochę na oślep. Powodzenia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale że to by była Twoja pierwsza wizyta w klinice w życiu? DObrze rozumiem?
Klinika niepłodności to nie jest żadna tragedia a wręcz przeciwnie - tam się mogą zająć Wami ludzie, którzy się w niepłodności specjalizują. "Zwykli" ginekolodzy często jak się podejmują takich rpzypadków prowadzą trochę na oślep. Powodzenia :)
Popieram. Ja na przykład jestem umówiona ale do poradni głównie dlatego, żeby minimalizować koszty ewentualnych badan ;) i żeby znaleźć kogos w moim mieście który ogarnia temat. Powiem ci, ze wolałam zrobić to szybciej niż później.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry