Hope99
Fanka BB :)
Sklep play- wpisujesz babyboom forum i tam masz niby aplikacje która de facto działa troche jak przeglądarka ale ja ją używam i jest spoko.Jak mieć taką apke![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sklep play- wpisujesz babyboom forum i tam masz niby aplikacje która de facto działa troche jak przeglądarka ale ja ją używam i jest spoko.Jak mieć taką apke![]()
nie mam sklepu play na swoim zjebanym telefonieSklep play- wpisujesz babyboom forum i tam masz niby aplikacje która de facto działa troche jak przeglądarka ale ja ją używam i jest spoko.
Kategorycznie zabraniamnie mam sklepu play na swoim zjebanym telefonieno całe życie pod górkę. Trudno. Będę miała odwyk od bb
te wyniki są tak jasno napisane, że nie da się ich nie ogarnąćKategorycznie zabraniamzamówiłam dzisiaj z testdna test na trombofilię i potrzebuję Twojej analizy jak tylko będą wyniki
w ogóle Twoja wiedza jest bezcenna
![]()
a na profilówce to Ty?A w życiu! Ciemne włosy ciemne oczy jak na przyszywaną hiszpankę przystało![]()
Jak masz iphone to na App store powinno też być takie cośnie mam sklepu play na swoim zjebanym telefonieno całe życie pod górkę. Trudno. Będę miała odwyk od bb
Ale to nic nie zmieniate wyniki są tak jasno napisane, że nie da się ich nie ogarnąćjeszcxe piszą pogrubioną czerwoną czcionką
![]()
na starość mi trochę pociemniały, ale już od jakiś czterech lat jestem w naturalnym kolorze. No i na lato mi same jaśnieją od słońcaja Ciebie sobie wyobrażałam jako szatynkę, a @Bibi89 jako blondynkę![]()