U
użytkownik 207953
Gość
Rude rządząrude kiedyś miałam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rude rządząrude kiedyś miałam![]()
ciemne oczu też mamA w życiu! Ciemne włosy ciemne oczy jak na przyszywaną hiszpankę przystało![]()
no to wmiarę naturalne pewnie masz takie jak ja - słowiański, mysi blondna starość mi trochę pociemniały, ale już od jakiś czterech lat jestem w naturalnym kolorze. No i na lato mi same jaśnieją od słońcaTeraz mam od spodu ciemniejsze
Na tym zdjeciu dość ciemne wyszły, ale to październik 2020
Jak byłam mała to miałam dosłownie białe włosy, ale to dopiero gdzieś mając 4 latka, bo wcześniej byłam łysa, a jak zaczęły mi rosnąć to wyglądałam jak chłopak
Mam tak mizerne włosy, że masakra
![]()
to po mamie mamno to wmiarę naturalne pewnie masz takie jak ja - słowiański, mysi blond
PS ale lasencja![]()
Ty masz Weasley'owy rudySkoro wy macie słowiański blond to ja co… celtycki rudy? Nordycki rudy? XD
Nie, aż tak ognisty nie jestTy masz Weasley'owy rudy![]()
kocham psa w stroju hotdogaOto moja familiaNiepomalowane twarze dzieci zakryłam, ale swoje i starego pomalowane, w perukach i soczewkach zostawię, bo i tak Nas na mieście nie poznacie
![]()
Jakie to cudne <3Oto moja familiaNiepomalowane twarze dzieci zakryłam, ale swoje i starego pomalowane, w perukach i soczewkach zostawię, bo i tak Nas na mieście nie poznacie
![]()