Bibi89
Fanka BB :)
Wtedy oznacza to że urodziły się we wrześniuhahah no faktno ale to co, dziewczyny co mają w nicku 09 to się urdziły w 2009?
to troche wczesnie na ciążę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wtedy oznacza to że urodziły się we wrześniuhahah no faktno ale to co, dziewczyny co mają w nicku 09 to się urdziły w 2009?
![]()
to moje imię w ogóle nie ma nic wspólnego z nickiemfakt, ale w sumie bardzo często imię pokrywa się z nikiemjak na prywtanym wątku z dizewczynami mówiłyśmy jak mamy na imię to większosć miałą zgodne z nikiem
![]()
ej moja córka jest 2009! Nie straszhahah no faktno ale to co, dziewczyny co mają w nicku 09 to się urdziły w 2009?
![]()
A mnie tam Ladycaroo to się z talia kart kojarzy, a nie z Karolinafakt, ale w sumie bardzo często imię pokrywa się z nikiemjak na prywtanym wątku z dizewczynami mówiłyśmy jak mamy na imię to większosć miałą zgodne z nikiem
![]()
nooo taka cyganka co z kuli wróży!A mnie tam Ladycaroo to się z talia kart kojarzy, a nie z Karolina![]()
Cyganki mówią "tylko beta prawdę ci powie"nooo taka cyganka co z kuli wróży!![]()
nie wiem nawet z jakim imieniem bym miała Twoją ksywę powiązać xDto moje imię w ogóle nie ma nic wspólnego z nickiemMój stary kiedyś miał ksywę Pluto - w sumie od gówniarza (ale nie od tego psa, a dlatego że napluł staremu wrednemu sąsiadowi na wycieraczkę i go wyzwał właśnie, że jest pluto od plucia
). Ma na imie tak samo jak mój były mąż więc mowilam do niego Pluto na poczatku
No i doszlam do niego ja jako ta nowa
![]()
sama bym nie potrafiła jej powiązać z żadnym imieniemnie wiem nawet z jakim imieniem bym miała Twoją ksywę powiązać xD
Dziś siedziałam w kiblu i leciała w radio piosenka (tak, mam radio w kiblu xD) "List" HeyCyganki mówią "tylko beta prawdę ci powie"![]()