pluto_nova
Moderator
źle to robisz musisz wrzucić zdjęcie pozytywnego testu ciążowego i walnąć elaborat o tym jak się odpuszczaEj to może ja zacznę.
Ehhhee...
Dziewczyny dzis po przebudzeniu miałam kucie w bżuchu czy to może być cionża??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
źle to robisz musisz wrzucić zdjęcie pozytywnego testu ciążowego i walnąć elaborat o tym jak się odpuszczaEj to może ja zacznę.
Ehhhee...
Dziewczyny dzis po przebudzeniu miałam kucie w bżuchu czy to może być cionża??
rozumiem, że tak bardzo odpuściłaś, że przestaliście się kochać bez zapezpieczenia, a plemniki okazały się tak jurne, że wydrążyły dziurki w prezerwatywie?Zobacz załącznik 1385416
Dziewczyny słuchajcie byłam w takiej sytuacji jak Wy, staralismy się 3 miesiac juz myslalam ze nic nam nie pkomoze ale odpuscilam przestalam robic testy owulacyjne i meirzyc temp i dzis 5 dni rpzed miesiaczka (ale odpuscilam i nie myslalam) zrobilam test i taki wynik!!! wszystko jest w głowe!!!!!
wiesz co jus niemusisz tak pluc jadem chcialam sie podzielic swoja historia ja byam na staraczkach 1982 i tam nikt mnie nie wyzucal dziewczyny nie pluly jadem a wy jestescie sfrustrowane napewno dlateog nie morzecie zajsc taki wasz los ha harozumiem, że tak bardzo odpuściłaś, że przestaliście się kochać bez zapezpieczenia, a plemniki okazały się tak jurne, że wydrążyły dziurki w prezerwatywie?![]()
I nawet bledy robię i przecinków nie używamŚwietnie Ci to idzie, naprawde![]()
wciąż bez entuzjazmu u mnie@coca ja tez o Tobie dziś myślałamcały czas pauzujesz? Czy moze jakies nowe plany, perspektywy?
sluhaj nie jestesmy koelrzankami zjamij sie wlasnymi sprawami to ze ty mi powiezz ze mam cos zobic to ja nie bede ty lepiej idz robic dziecko haha bo ten jad ci jajowody zapchal i nie mow ludziom co maja robic zalosna dziewczynkoTo jest ten moment, w którym któraś z Was przyznaje się, że nie jest staraczką tylko mężem staraczki o wszedł tu mu żona mówiła jakie jesteśmy okrutne
Ale ja nie musze robić testu bo mialam kucie i już czuje ze to cionza bo rano jak weszłam do kibla po starym to mi się zebrało na wymioty a zawsze ten smrut znosilamźle to robisz musisz wrzucić zdjęcie pozytywnego testu ciążowego i walnąć elaborat o tym jak się odpuszcza![]()
No zesikam się zaraz i to wcale nie na testrozumiem, że tak bardzo odpuściłaś, że przestaliście się kochać bez zapezpieczenia, a plemniki okazały się tak jurne, że wydrążyły dziurki w prezerwatywie?![]()