L
Ladycarooo
Gość
dobra ale rpzynieś zarcie bo mam tylko alko więc się zbombimydołączę do Ciebie za 6 dni, proszę się nauczyć w tym czasie robić zarypiste drinki i mnie uraczysz jak tam wpadnę z hukiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobra ale rpzynieś zarcie bo mam tylko alko więc się zbombimydołączę do Ciebie za 6 dni, proszę się nauczyć w tym czasie robić zarypiste drinki i mnie uraczysz jak tam wpadnę z hukiem![]()
dealdobra ale rpzynieś zarcie bo mam tylko alko więc się zbombimy
No to trzymamy dalejJeszcze mam 2 rozmowę w poniedziłek xD zamęczą mnie. Mam nadzieje, ze już się skończy toAle jak wiem, że w ciaży nie jestem to mogłabym dostać tą pracę
W drzwiach też niby możnaJa stoję w drzwiach xD Okres już się skończył tylko się ze starym coś zebrać nie możemy, bo albo jedno albo drugie w pracy
To trzymam kciuki za ekspozjęjaznaczy już byłam przez chwilę, teraz magazynujemy towar i w weekend robimy dziecko. Dziś pęcherzyk 21,5/22 mm więc do niedzieli powinien wybuchnąć
Ej to może ja zacznę.
Ehhhee...
Dziewczyny dzis po przebudzeniu miałam kucie w bżuchu czy to może być cionża??
I krew w łokciu!kurtyna xD
wystąpiły:
Ceonis
Ladycarooo
![]()
Piwnica wyłożona czerwonym aksamitem tak bardzo mi się kojarzy XDJa zaraz schodze do piwnicy wyłożonej czerwonym aksamitem... naszczęście jest w niej solidny bar xD
Zobacz załącznik 1385451
Ja powinnam być ale mój się wypiął, bo nie można seksić się codziennie. Za to można raz w miesiącu XDKtóra teraz w sex roomie?Byłam wczoraj u gina zerknąć co się dzieje i był pęcherzyk 18mm w 15dc
![]()
cdziennie nie można ale chyba wczoraj nie było seksu to dziś juz moznaJa powinnam być ale mój się wypiął, bo nie można seksić się codziennie. Za to można raz w miesiącu XD
Nie kuśHALKO dziewczyny daje cynka, ze w Kontigo jest promka 2+2można iść i sobie kupić fajne rzeczy na ryj
![]()