L
Ladycarooo
Gość
dawaj nocha do całowańska!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dawaj nocha do całowańska!!!
No ona niestety nie z tych calusnych pieszczochow, do ludzi podchodzi z dużym dystansemdawaj nocha do całowańska!!!
No ona niestety nie z tych calusnych pieszczochow, do ludzi podchodzi z dużym dystansemsama decyduje kiedy można ją podglaskac i wytulic
i wtedy korzystam
![]()
No ona niestety nie z tych calusnych pieszczochow, do ludzi podchodzi z dużym dystansemsama decyduje kiedy można ją podglaskac i wytulic
i wtedy korzystam
![]()
To mój Fredzioch to z takich: jak toczyliśmy z bratem kule to podszedl, otarl sie o mnie, o brata i o kule... xdNo ona niestety nie z tych calusnych pieszczochow, do ludzi podchodzi z dużym dystansemsama decyduje kiedy można ją podglaskac i wytulic
i wtedy korzystam
![]()
Ciężko mi powiedzieć czym to jest uwarunkowaneKolejna wspólna cecha z moją S.nie wiem czy to buraski tak maja?
Potwierdzasz moja tezę że koty są tulasne a kotki jak baby, zależy jak hormony uderza do głowyTo mój Fredzioch to z takich: jak toczyliśmy z bratem kule to podszedl, otarl sie o mnie, o brata i o kule... xd
Generalnie ten kot jest jak pies xD lazi za człowiekiem, tuli sie, mizia.
Ciężko mi powiedzieć czym to jest uwarunkowanewydaje mi się że ogólnie kotki są takie bardziej humorzaste i jakby wzniosłe, trzeba zasłużyć na ich miłość
natomiast koty chyba są bardziej przytulaśne. No ale rasa możliwe że ma też jakieś znaczenie
![]()
To mój Fredniś przed kastracja to zachowywał sie jak debil. Raz chcial z balkonu skakać :O a po kastracji to może jeść, spać i sie miziaćPotwierdzasz moja tezę że koty są tulasne a kotki jak baby, zależy jak hormony uderza do głowynasza kotka ma autentycznie 3 fazy w miesiącu: miłość (wtedy kocha nawet starego, normalnie to 100% mój kot), straszki - nie mylić że Staraczki
(wtedy chyba ma jakieś zwidy bo boi się nawet wiatru
), niedotykajka (dystans total, wygnie się tak że nie ma opcji pogłaskać). Ale chyba to w niej uwielbiam, że jest taka nieoczywista
![]()