Masz w 100% rację to tylko mój lwi charakter tego nie rozumieRaz się odezwałam i starczy. Z glupimi się nie gada, bo i tak nie zrozumieją a Cię zakrzyczą![]()
reklama
Hope99
Fanka BB :)
9dpo to zdecydowanie za wcześnie! Nigdy w tym terminie nie wyszedł mi pozytyw a byłam w ciąży 8razy. Testuj jutro lub 11dpo, do 13dpo jeszcze coś może wyjść.Dzień Dobry dziewczyny naszło mnie dziś testowanie i niestety biel Viziramieć jeszcze nadzieje czy już czekać na @ ? Jestem 9dpo
![]()
Ok zrobiłaś mi nadzieje, a już byłam załamała płacz i wgl9dpo to zdecydowanie za wcześnie! Nigdy w tym terminie nie wyszedł mi pozytyw a byłam w ciąży 8razy. Testuj jutro lub 11dpo, do 13dpo jeszcze coś może wyjść.
Hope99
Zdarzają się przypadki, że komuś wychodzi test 9dpo ale to przez to, że szybko doszło do zagnieżdżenia. Mi najwcześniej test wyszedł 10dpo- zazwyczaj to był delikatny cieńOk zrobiłaś mi nadzieje, a już byłam załamała płacz i wgl![]()
najpóźniej nawet 13dpo- cień cienia. Po 13dpo już jest mała szansa na to, że test wyjdzie pozytywny ale do tego czasu jak najbardziej jest szansa więc masz jeszcze 4 dni.
Bibi89
Nie no, 6 miesięcy. Ale od 4-5 miesiąca zacznę sobie robić owulaki i mierzyć temperature zeby sprawdzić czy cykle wróciły do normy zeby w październiku (sic!) Ruszyć już pełną parą ... jak ja wytrzymam kurła do października to nie wiem....I których wytycznych się będziesz trzymać?
Natalia91
U mnie też nastrój siadł, wczoraj miałam moje książkowe bóle owulacyjne
7 dzień cyklu
gdzie zawsze niezależnie od tego czy na clo czy bez, owu miałam w okolicach 14-15 dnia cyklu, potwierdzaną na monitoringu i tymi moimi bólami.
Więc już wiem, że najpewniej drożność będzie dopiero w kolejnym cyklu a ten cykl na straty
może jutro uda mi się wcisnąć do mojego gina żeby to sprawdził. I wyjątkowo będę mieć nadzieję, że powie, że się myliłam 

Nosz ***** moje ciało uwielbia robić sobie ze mnie jaja
Więc już wiem, że najpewniej drożność będzie dopiero w kolejnym cyklu a ten cykl na straty
Nosz ***** moje ciało uwielbia robić sobie ze mnie jaja
Hope99
Ja mam dziś 9dc i też miałam bóle jajników jak na owulację w piątek. Ale nie sądzę żeby to była owulacja bo by wyszło, że była w trakcie okresu bo dziś dopiero mi się powoli kończy.U mnie też nastrój siadł, wczoraj miałam moje książkowe bóle owulacyjne7 dzień cyklu
gdzie zawsze niezależnie od tego czy na clo czy bez, owu miałam w okolicach 14-15 dnia cyklu, potwierdzaną na monitoringu i tymi moimi bólami.
Więc już wiem, że najpewniej drożność będzie dopiero w kolejnym cyklu a ten cykl na stratymoże jutro uda mi się wcisnąć do mojego gina żeby to sprawdził. I wyjątkowo będę mieć nadzieję, że powie, że się myliłam
Nosz ***** moje ciało uwielbia robić sobie ze mnie jaja![]()
reklama
Jula19
nie rob tego bo później będziesz sie tylko zadręczać...ja też po łyżeczkowaniu musialam czekać 3 miesiące ze względu na dodatnie cmv i jak ze dwa tygodnie po się kochaliśmy bez zabezpieczenia to myslalam że osiwieje i miałam do siebie wyrzuty jak mogłam do tego dopuścić. Ale w pierwszej chwili pomyslalam właśnie ze przecież u mnie ciaza nie pojawia się na zawołanie.Chciaz tak teraz myślę że jak nie zaszłam przez rok to może w tym 6 miesiącu już zastosuje kalendarzyk bo i tak nie zajdę![]()