reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja mialam: ból naprzemienny jajnikow, ciągnięcie podbrzusza, ból krzyża, w ten dzień też jednodniowa biegunka ( nwm czy akurat owu mogła mieć na to wpływ 🙈). Przez dwa dni czułam się ospała, bolały piersi i takie uczucie bulgotania w brzuchu... wszystkie objawy minęły... pewnie zarodek się nie zagnieździł...przy poprzednich 2 ciążach, od razu wiedziałam po zielonych żyłkach na piersiach, że pykło ☺️ teraz to ja już nic nie czuje. Chyba za bardzo chce🙈
Wszystkie objawy, które opisałaś mogą świadczyć o wszystkim i o niczym. Nie muszą mieć absolutnie ŻADNEGO zwiazku z zagnieżdżeniem. Serio, jak nie myślałaś, że jesteś w ciaży to na bank miewałaś te objawy i nie zwracałaś na nie uwagi a teraz nagle wszystkie nie stały się objawem zagnieżdżenia. Moja rada to trochę ochłonąć.

Ja mialam: ból naprzemienny jajnikow, ciągnięcie podbrzusza, ból krzyża, w ten dzień też jednodniowa biegunka ( nwm czy akurat owu mogła mieć na to wpływ 🙈). Przez dwa dni czułam się ospała, bolały piersi i takie uczucie bulgotania w brzuchu... wszystkie objawy minęły... pewnie zarodek się nie zagnieździł...przy poprzednich 2 ciążach, od razu wiedziałam po zielonych żyłkach na piersiach, że pykło ☺️ teraz to ja już nic nie czuje. Chyba za

Ale Ty tak serio z tymi żyłkami ?
Całkiem serio :) ale jeśli jest inaczej, to proszę napisz coś więcej;) przy moich obuwdu ciążach poszło mi zaraz w cycki, były obrzmiale i miały zielone żyłki...ale jeśli to nie jest wyznacznik ciazy, to jest nadzieja na ten cykl 🙈

Wszystkie objawy, które opisałaś mogą świadczyć o wszystkim i o niczym. Nie muszą mieć absolutnie ŻADNEGO zwiazku z zagnieżdżeniem. Serio, jak nie myślałaś, że jesteś w ciaży to na bank miewałaś te objawy i nie zwracałaś na nie uwagi a teraz nagle wszystkie nie stały się objawem zagnieżdżenia. Moja rada to trochę ochłonąć.
Masz rację. Mąż też mi to mówi 🙈 ehhh.... ☺️

ale po co masz robić test jak znasz swój organizm?
W sumie racja. Chociaż ostatnio moja znajomość mnie zawiodła🤷‍♀️
Wspomógł się testem. W sumie to jakby seks był co drugi dzień to bym mogła tak sobie testować i w połowie wyszłyby dwie kreski i by już seksu nie było. A tak to trza sie bzykać 🙈

reklama
Do góry