L
Ladycarooo
Gość
o to ja muszę obejrzeć 2 sezon Bridgecośtam
bo 1 mi się podobał chociaż był dość zabawny
ale ja lubię seriale w takim klimacie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OitnbO matko! Tak! Też jej nie znosiłam
Tak samo jak w Orange is the new black nie lubię Piper i w Uwięzionych główna bohaterka Macarena - one są chyba tworzone po to, żeby w*urwiać![]()
Popuszczaj i rozcieraj, nikt się nie zorientujeU nas tez wieje, najgorzej bylo jak pod wielka gore wiatr wiał w przeciwna stronęprzez chwilę też padało... a teraz nie mam nawet siły wstać siku
![]()
zrobiłam rano Pinka strumieniowego i białoTo pewka ze machaj test!
Cały czas planuję się zabrać za pierwszy! ;-) Ale pewnie dopiero w wakacje...o to ja muszę obejrzeć 2 sezon Bridgecośtambo 1 mi się podobał chociaż był dość zabawny
ale ja lubię seriale w takim klimacie
![]()
DalejDziewczyny bo sama nie widm myślicie ze któryś to już pik czy dalej testować ?
A bliźnięta kiedy?Jako naczelna zodiakara informuję, że maj, czerwiec skorpion zachodzi w ciąże xD
To chyba muszę przyspieszyć starania![]()
A lew kiedy?Jako naczelna zodiakara informuję, że maj, czerwiec skorpion zachodzi w ciąże xD
mówisz to od pół roku i dalej brak cionszaJako naczelna zodiakara informuję, że maj, czerwiec skorpion zachodzi w ciąże xD