Kasiam13161
Fanka BB :)
Kurde to bardziej jest plamienie nie jak okrespierwszy dzień cyklu liczymy od pierwszego dnia krwawienia. Czyli od momentu kiedy pojawiła się żywa krew.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde to bardziej jest plamienie nie jak okrespierwszy dzień cyklu liczymy od pierwszego dnia krwawienia. Czyli od momentu kiedy pojawiła się żywa krew.
No to powinno sie dopiero rozkręcić i od tego momentu wtedy licz, u mnie zazwyczaj 1-2 dni przed sa plamieniaKurde to bardziej jest plamienie nie jak okres
Ja mam dziś tez taki dzień ze mam dola i łzy lecą, miałam zaliczyć starego ale mnie wkurzaJa od kliku dni mam doła więc wegetuję sobie na kanapie. Tylko z psem byłam, a tak to leżę i mam ochotę się nażreć
Starzec się zaoferował, ze po maka pojedzieA masz coś dobrego?
Boże, kocham to <3ej dobra, edit: wlazłam do sex roomu xD
Stary robił porządki w ciuchach i krzyczy "ej tu jest jakiś Twój golf" ja mówię, że to do oddania bo za mały jest. A on "obcisły? Weź załóż". No i taki dziwny chłop - żona się w golf wystroiła a ten się podjarał xD
A co odwala?Ja mam dziś tez taki dzień ze mam dola i łzy lecą, miałam zaliczyć starego ale mnie wkurza
Mieli ozorem bez zastanowienia.A co odwala?
Chłopy…Mieli ozorem bez zastanowienia.
Już mnie przeprosił i oczywiście się obraził ze jak przyszedł przeprosić to ja powiedziałam ze to co mowi było nie miłe![]()
Ano w pracy... maturę z polskiego muszę zdać po raz pierwszyJak tu dziś wieje nudą i spokojem... Czyżby wszystkie w pracy? A może w sex room'ach rozrabiacie?