U
użytkownik 207953
Gość
Wiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aż musiałam usunąć zdj bo moja rejestracja na naklejce byłao kurna xD może to Amber Heard xDD
Ja nie mam problemu z tankowaniem, ale najgorzej jak mam kogoś auto i jeszcze nim nie jechałam i nie wiem jak się otwiera wlewNo właśnie ja wczesniej bylam na etapie ze nie pojade na stacje bo za wąsko i ciezko wyjechać itp. Więc stary juz dał mi spokój... ale zapomniał mi zatankować jak był, doszło mi kilka nieplanowanych wyjazdow + klima prawie na maxa i nie było wyjścia![]()
To ty plujesz jadem i jestem głupio mądra !No i czemu od razu plujesz jadem. Jesteś żmijo!
Ja już zaszłam !Wiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałamWiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
Z tego Ty się śmiejesz hejterko? Myślałam, ze na tym forum są dorosłe kobiety i można zapytać. Po to jest forum. Zobaczysz, zrobię test i Ci gały z oczu wyjdą !Nie mogę się smiac bo po wczorajszym przyjęciu komunijnymi mam zakwasy z przejedzenia
Nie jestem twojo kolerzanka!A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałam
LejeNie jestem twojo kolerzanka!
Współczuje poronienia, ale nie wtrącaj się bo nikt cię o to nie prosił. Na tym forum to wszystkie takie mondre nagle! Idę z tond!!! Wiedziałam, żeby nie zakładać tu kąta!