Nel331
Fanka BB :)
No tyle słodkości musi pospać!Co Ty! To zdjęcie w wczoraj, dziś jeszcze nie wstał! Chrapie gorzej niż mój tata![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tyle słodkości musi pospać!Co Ty! To zdjęcie w wczoraj, dziś jeszcze nie wstał! Chrapie gorzej niż mój tata![]()
30kgNo tyle słodkości musi pospać!
Moja starucha 36 bo schudła grubaska z 38. Wiecznie głodna.
U mnie dziś łosoś, ryż brązowy i szparagiMiłego dnia dziewczynyco dzisiaj robicie na obiad? U mnie udka, ziemniaczki no i kapusta kiszona
Wczoraj wróciłam do ćwiczeń a dzisiaj czuje już jak uda mnie bolą, zakwasy
![]()
My tez mamy zdjęcie „na maryjkę”Cześć Dziewczyny! U mnie dziś pieczona feta z pomidorkami i makronem, a do tego grillowany bakłażan (załączam zdjęcie poprzedniego bo to bardzo dobrze wyglądające danie). Korzystam z ostatnich dni działającego piekarnika.
Piękne macie pieski! Ja od czasu kiedy zaczęliśmy mieć pieska stałam się totalna psiara i kocham wszystkie!to Sawa tez pozdrawia i tez życzy dobrego dnia
drugi piesek to piesek mojego taty
![]()
Ja starego namówiłam ale nie udało się namówić mojego portfelaCudne te wasze zwierzakiJa niestety nie mam psiaka chociaż bardzo bym chciała. Póki co nie mogę starego namówić
![]()
Znak!A apropo zwierzaczkowych tematów. Ja mieszkam na wsi ogólnie i mój stary wczoraj mi pokazał, że pod sufitem w garażu jaskółka ma gniazdo i pisklaki w nim sąi teraz trzeba codziennie garaż otwierać, zeby jaskółcza mama mogła do nich dotrzeć