Lena1984
Fanka BB :)
Niee, ale idę jutro do ginekologa to może coś stwierdziNo mnie tez boli podbrzusze, rozdziera mnie wręczi jajnik mnie boli. A miałaś potwierdzona owu ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niee, ale idę jutro do ginekologa to może coś stwierdziNo mnie tez boli podbrzusze, rozdziera mnie wręczi jajnik mnie boli. A miałaś potwierdzona owu ?
Koniecznie daj znać!! Trzymam kciuki z całej siłyTak za jakies pół godz ruszam, ale co wyczytałam to moje![]()
Trzymam totalnie mocno kciuki!!!Tak za jakies pół godz ruszam, ale co wyczytałam to moje![]()
To mój nawet nie ogarnia, ze większość kanapek ma bez masła xD zawsze mowi, ze dobreo nieeee, to mój nawet jak mu robiłam kanapki i widział, ze mu za cienko majonezem posmarowałam to od razu poprosił czy można grubiej![]()
Trzymam kciukiTak za jakies pół godz ruszam, ale co wyczytałam to moje![]()
To czekam wiec na info bo jestem ciekawa jak to wygladaNiee, ale idę jutro do ginekologa to może coś stwierdzi
A idźTak se myślę, czy jutro nie pójść zbadać proga. Nie wiem w sumie po co, bo starań nie było, ale co jakiś czas badam, zeby utwierdzić się w przekonaniu ze owulki są![]()
Podlinkuj te testy bo mnie już od czytania rozbolał brzuch i mnie mdli to myślę, że i bez testowania wszystko jasne ale trzeba udowodnić reszcie niedowiarkufff![]()