pluto_nova
Moderator
zwyczajnie mam takie odczucia, tak samo jak się ma odczucia, że to ten cyklA czemu przy 8dpo czujesz, że w tym cyklu nici? Mi się wydaje, że to nieco za wcześnie na jakiekolwiek wyrokowanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwyczajnie mam takie odczucia, tak samo jak się ma odczucia, że to ten cyklA czemu przy 8dpo czujesz, że w tym cyklu nici? Mi się wydaje, że to nieco za wcześnie na jakiekolwiek wyrokowanie.
A to normalne w szpitalach. Ja dzwonilam 3 dni jak się mialam umawiać na zabieg. Nigdy nikt nie odebral. Wkurzyłam się i pojechałam osobiścieKurde jak to mozliwe ze dzwonie, ciągle jest sygnał, ani razu nie bylo zajete i nikt dalej nie odbiera??![]()
To akurat szpital w Bydzi
Przepraszam, ale to jest cyrk. Z jakiego jesteś miasta?
To tak jak mnie, jakoś nie rusza mnie dzień matki, bardziej mnie ruszają te grafiki etc "Ty, która jesteś matką w sercu.."Mnie to nie rusza w ogóleja mam problem co kupić mamie i teściowej bo oczywiście mój stary miał dużo czasu a rano się obudził z ręka w nocniku
Głupio zapytam, co to poczta balonowa?Ja wysłałam mamie pocztę balonową![]()
W niedziele mama zaprosiła mnie i siostrę na obiad z okazji dnia matki. Dałyśmy jej prezent+ kartkę z osobistymi/wzruszającymi życzeniami. W trakcie czytania zaczęła płakać, my oczywiście tezCzy tylko ja się dziś już zdążyłam poryczeć widząc wszędzie dzień matki ?![]()
tak jak kwiatowa tylko wysyłasz balonyGłupio zapytam, co to poczta balonowa?
Edit: już sprawdziłamMyślałam,że to coś związane z lotem balonem
Ale pomysł fajny
![]()