reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziękuje ! Trochę się zaczynam podłamywac
No tak średnio pamiętam swoje immulogiczne ale chyba NK do 10% więc nie ma tragedii tylko to ANA na pewno do leczenia. Nie wiem czy to też sterydy działają na nie, raczej tak więc za jednym razem by działały na ANA i NK

Ale mnie ta dzisiejsza pogoda zwaliła z nóg, nie mam na nic mocy :(
Mnie tak samo... łeb boli jeszcze i musowo kawka. 🤤

Mój stary jako iż pracujemy w jednej firmie i akurat widzieliśmy się wyznał ze pieknie dzis wyglądam... czyby owulka nadchodziła?( edit nadchodziła a nie dochodzila)🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Tez wczoraj mi przeleciał bocian nad autem, a nie widziałam bocianów od lat - także ja tez myślę, że to cionsz :D do tego przed chwilą zjadłam śledzą i zagryzłam ja morela :D
Dobrze że nie nasrał :D To by bomba była, kiedyś słyszałam od kogoś to cała szyba załatwiona 😂
Bardzo dziękuje ❤️
Dziękuje każdej z Was za pomoc i wsparcie ❤️
Mam nadzieje, ze to ostatnie przeszkody.
Poproszę starego, żeby ze mną pojechał na ta wizytę. Myślicie ze może ze mną wejść do gabinetu nie ? Bo nigdy nie był 🙈
Jeśli wyrażasz taką chęć to jak najbardziej może. Covid się skończył to już nie powinni się powoływać na sytuację epidemiologiczną i nie ma zakazu.
Kurczę mam dylemat. Bo mój lekarz fen, co mam wizytę na poniedziałek przyjmuje w klinice niepłodności. Ale jakoś tak nie udam mu na 100%. Mój wcześniejszy super gin od zachodzenia w ciąże jest niedostępny. Znalazłam równie dobrego, chyba tez kiedyś ktoś na jakimś wątku na formu o nim wspominał. Obaj przyjmują w innym mieście z rym, ze ten lepszy ma termin już na jutro. Co dobić ?
Ja bym pojechała jutro, zwłaszcza że ponoć lepszy. Także moim zdaniem dobra decyzja, a najważniejszy jest spokój ducha. Jakbyś nie pojechała to byś się biła z myślami, a takto już jutro będziesz wiedzieć na czym stoisz :) Jak zrobię badania to może mi podeślesz nazwiska :D

Dobrze że nie nasrał :D To by bomba była, kiedyś słyszałam od kogoś to cała szyba załatwiona 😂

Jeśli wyrażasz taką chęć to jak najbardziej może. Covid się skończył to już nie powinni się powoływać na sytuację epidemiologiczną i nie ma zakazu.

Ja bym pojechała jutro, zwłaszcza że ponoć lepszy. Także moim zdaniem dobra decyzja, a najważniejszy jest spokój ducha. Jakbyś nie pojechała to byś się biła z myślami, a takto już jutro będziesz wiedzieć na czym stoisz :) Jak zrobię badania to może mi podeślesz nazwiska :D
Jadę jutro. Muszę działać. Niech mi powie co i jak, wysłucha przede wszystkim porządnie. Pasnika i tak nie odwołuje bo to jednak immunolog, poza tym za tydzień jakoś powinnismy mieć resztę badań, mam nadzieje, ze one wyjdą ok.

reklama
Jestem posrana. Ale w poniedziałek będzie 24dc 4 dni do okresu wiec może już od tego cyklu coś zaczniemy działać. Jak przyjdą nastepne wyniki i zaś coś będzie nie tak to ja chyba nie dźwignie tego
Ja tak na szybko bo nie jestem w stanie nadrobić i nie wiem co dziwnczyny pisały ale myślę że znalazłaś przyczynę i jak wdrożysz leczenie to może się szybko udać 🤞🤞🤞🤞 nie znam się ale napewno da się to jakoś obejść 🤞🤞🤞 keep us updated !
A ja wracam do tyrki 👩‍💻

Do góry