Nel331
Fanka BB :)
Już zaklepała termin. Jutro jadęJa bym pewnie poszła do tego co ma termin na jutro, ale ja już pisałam że cierpliwość to nie jest moja najmocniejsza strona

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już zaklepała termin. Jutro jadęJa bym pewnie poszła do tego co ma termin na jutro, ale ja już pisałam że cierpliwość to nie jest moja najmocniejsza strona
No tak średnio pamiętam swoje immulogiczne ale chyba NK do 10% więc nie ma tragedii tylko to ANA na pewno do leczenia. Nie wiem czy to też sterydy działają na nie, raczej tak więc za jednym razem by działały na ANA i NKDziękuje ! Trochę się zaczynam podłamywac
Wg praw pacjenta to nawet sąsiad ci może towarzyszyć jeśli takie jest twoje życzenieBardzo dziękuje![]()
Dziękuje każdej z Was za pomoc i wsparcie![]()
Mam nadzieje, ze to ostatnie przeszkody.
Poproszę starego, żeby ze mną pojechał na ta wizytę. Myślicie ze może ze mną wejść do gabinetu nie ? Bo nigdy nie był![]()
Wg praw pacjenta to nawet sąsiad ci może towarzyszyć jeśli takie jest twoje życzenie![]()
ANA ?No tak średnio pamiętam swoje immulogiczne ale chyba NK do 10% więc nie ma tragedii tylko to ANA na pewno do leczenia. Nie wiem czy to też sterydy działają na nie, raczej tak więc za jednym razem by działały na ANA i NK
Mnie tak samo... łeb boli jeszcze i musowo kawka.Ale mnie ta dzisiejsza pogoda zwaliła z nóg, nie mam na nic mocy![]()
Dobrze że nie nasrałTez wczoraj mi przeleciał bocian nad autem, a nie widziałam bocianów od lat - także ja tez myślę, że to cionszdo tego przed chwilą zjadłam śledzą i zagryzłam ja morela
![]()
Jeśli wyrażasz taką chęć to jak najbardziej może. Covid się skończył to już nie powinni się powoływać na sytuację epidemiologiczną i nie ma zakazu.Bardzo dziękuje![]()
Dziękuje każdej z Was za pomoc i wsparcie![]()
Mam nadzieje, ze to ostatnie przeszkody.
Poproszę starego, żeby ze mną pojechał na ta wizytę. Myślicie ze może ze mną wejść do gabinetu nie ? Bo nigdy nie był![]()
Ja bym pojechała jutro, zwłaszcza że ponoć lepszy. Także moim zdaniem dobra decyzja, a najważniejszy jest spokój ducha. Jakbyś nie pojechała to byś się biła z myślami, a takto już jutro będziesz wiedzieć na czym stoiszKurczę mam dylemat. Bo mój lekarz fen, co mam wizytę na poniedziałek przyjmuje w klinice niepłodności. Ale jakoś tak nie udam mu na 100%. Mój wcześniejszy super gin od zachodzenia w ciąże jest niedostępny. Znalazłam równie dobrego, chyba tez kiedyś ktoś na jakimś wątku na formu o nim wspominał. Obaj przyjmują w innym mieście z rym, ze ten lepszy ma termin już na jutro. Co dobić ?
Jadę jutro. Muszę działać. Niech mi powie co i jak, wysłucha przede wszystkim porządnie. Pasnika i tak nie odwołuje bo to jednak immunolog, poza tym za tydzień jakoś powinnismy mieć resztę badań, mam nadzieje, ze one wyjdą ok.Dobrze że nie nasrałTo by bomba była, kiedyś słyszałam od kogoś to cała szyba załatwiona
Jeśli wyrażasz taką chęć to jak najbardziej może. Covid się skończył to już nie powinni się powoływać na sytuację epidemiologiczną i nie ma zakazu.
Ja bym pojechała jutro, zwłaszcza że ponoć lepszy. Także moim zdaniem dobra decyzja, a najważniejszy jest spokój ducha. Jakbyś nie pojechała to byś się biła z myślami, a takto już jutro będziesz wiedzieć na czym stoiszJak zrobię badania to może mi podeślesz nazwiska
![]()
Ja tak na szybko bo nie jestem w stanie nadrobić i nie wiem co dziwnczyny pisały ale myślę że znalazłaś przyczynę i jak wdrożysz leczenie to może się szybko udaćJestem posrana. Ale w poniedziałek będzie 24dc 4 dni do okresu wiec może już od tego cyklu coś zaczniemy działać. Jak przyjdą nastepne wyniki i zaś coś będzie nie tak to ja chyba nie dźwignie tego