reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny a jak wasza obserwacja śluzu? Miałyście szczyt śluzu? 😄 Bo ja miałam pozytywny test owu w czwartek, wtedy też chyba był mój szczyt, bo wczoraj już tylko małe gluty a dzisiaj już nic😋 a w czwartek gluty po kolona
Ja w owu już zwykle nie mam śluzu widocznego, ale to już kiedyś pisałam :)

reklama
Dziewczyny a jak wasza obserwacja śluzu? Miałyście szczyt śluzu? 😄 Bo ja miałam pozytywny test owu w czwartek, wtedy też chyba był mój szczyt, bo wczoraj już tylko małe gluty a dzisiaj już nic😋 a w czwartek gluty po kolona
Ja odkąd biorę olej z wiesiołka to mam wrażenie, że śluzu mniej na zewnątrz i jakiś gęściejszy się zrobił bo wcześniej to miałam w takim kulminacyjnym momencie wrażenie jakbym popuściła w majtki 🤣🙈 a teraz od trzech cykli mniej i się właśnie nad tym wiesiołkiem zastanawiałam 🤔

Ja odkąd biorę olej z wiesiołka to mam wrażenie, że śluzu mniej na zewnątrz i jakiś gęściejszy się zrobił bo wcześniej to miałam w takim kulminacyjnym momencie wrażenie jakbym popuściła w majtki 🤣🙈 a teraz od trzech cykli mniej i się właśnie nad tym wiesiołkiem zastanawiałam 🤔
To ja też przy braniu wiesiołka nie odczułam szczytu. A w tym cyklu go nie brałam i tak jak mówisz mokro w gaciach🙈 cieszę się na maxa nawet jak nie zajdę, bo tak jak pisałam to pierwszy taki cykl po moim łyżeczkowaniu (w lipcu 2021)

image.jpg

wiem, konsultacje mam z immunologiem ale nie ma co się oszukiwać. przeciwciała przeciwplemnikowe to nie jest chyba coś to można źle zinterpretować, albo są albo ich nie ma
Kurcze, ja się absolutnie na tym nie znam ale tak jak piszą dziewczyny- może ten gość, z którym masz konsultacje powie Ci, że tymi sterydami da się to jakoś unormować. Przesyłam pozytywny przekaz myśli ;) Nie łam się dziewczyno, a jak masz ochotę to rozpiździel trochę kasy ;)! A co tam!

Tez tak mialam z wiesiolkiem, wiecej sluzu w srodku i dopiero przed sama owu wylatywal xd

reklama
Kurczę dziewczyny, mam zawahania, nigdy tak nie robiłam no i sama nie wiem 😛 We wtorek będę badać proga z ciekawości, będzie to 8dpo i zastanawiam się czy badać wtedy hcg, wiem że to najwcześniej ever i może być zero zero... 🤔 I pomijając wynik nie wiem kiedy wpisać się na listę i zatestować, bo powinnam im szybciej tym lepiej i wczesne bladziochy mnie nie ruszają, we wt bd 8dpo i nie wiem czy wpisać się na 9 czy 10dpo 😂 To moje pierwsze testowanie po poronieniu w marcu i czuję że będzie ciężko wytrzymać 😂 Helpunmu!

Do góry