reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

No ogólnie uczę się, żeby do niej dojechać xD ale nie chce na tym poprzestać tylko chce nauczyć się też ogólnie przyzwoicie prowadzić :D
No absolutnie nie umniejszam temu ze chodzi o dojazdy, bardziej zastanawiałam sie czy porwalas sie na az takie szaleństwo xD myślę ze przyzwoicie juz jest skoro ogarnelas rondo🤭🤭

reklama
No absolutnie nie umniejszam temu ze chodzi o dojazdy, bardziej zastanawiałam sie czy porwalas sie na az takie szaleństwo xD myślę ze przyzwoicie juz jest skoro ogarnelas rondo🤭🤭
No ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego, ze już nie jestem taka obsrana na kółkiem i przestała mnie przerażać wizja prowadzenia. Powoli nie jest to dla mnie stres tylko trochę frajda. To mój osobisty sukces :D

Dziewczyny, nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam na czym polega działanie proga w przypadku późnej owulacji. Jeśli mam luteinę od 16 dc, a owulacja wypadałaby 18 dc, to po tych dwóch dniach brania progesteronu już nie powinna wystąpić, tak jakbym przeszła od razu do kolejnej fazy?
Prawy jajnik postanowił mi dziś przypomnieć o swoim istnieniu, nie spodziewałam się tego.

bardzo rozumiem. Ja sama jestem jeszcze bardzo słabym kierowcą i właśnie od lipca sama też będę dojeżdżać do pracy. Mówią, że trzeba po prostu jeździć. Więc jeżdżę :D
Dasz radę!

Jak ja się zawzięłam, że się nauczę sama jeździć i jeździłam w zimie na basen kilkanaście km to nawet Stary był przerażony ale starał się nie dać po sobie poznać. Mówił tylko - napisz smsa jak dojedziesz na miejsce. 😎

Dasz radę!

Jak ja się zawzięłam, że się nauczę sama jeździć i jeździłam w zimie na basen kilkanaście km to nawet Stary był przerażony ale starał się nie dać po sobie poznać. Mówił tylko - napisz smsa jak dojedziesz na miejsce. 😎
Oj tak mój przez pierwsze miesiace tez zawsze dzwonił czy dojechałam i też przypadło mi zaczynac w zimie. Jak były pierwsze takie porzadne sniegi to tak mnie pochwalił ze nie stchorzyłam, przyznał się ze był pewny ze bedzie musial mnie odwieźć a ja sie nawet nie zawachałam i jazda 😅

reklama
A kiedy to mija 🙈🙈🙈 dziś jechałam swoim blaszakiem. Od jutra zaczynam samodzielne jazdy do pracy. Boje się! 🤯😃
Mi juz powoli mija, po prawie pol roku 🤣 ale to tez dlatego ze ja na początku robilam tylko 2 trasy - praca i paznokcie XD od miesiaca zaczęłam isc do przodu i jezdzic w obce miejsca, każda taka trasa wiele mnie uczy i dodaje pewnosci 🙃

Do góry