coca
Fanka BB :)
Pytanie kiedy doszło do owu, bo plemniki to by nawet były zacne, już po kapacytacji jeśli do owu doszłoby następnego dnia po pikuNiestetyczasu nie cofne, a w ten dzień naprawde nie było jak
cicha nadzieja, że te plemniki wystarczą
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytanie kiedy doszło do owu, bo plemniki to by nawet były zacne, już po kapacytacji jeśli do owu doszłoby następnego dnia po pikuNiestetyczasu nie cofne, a w ten dzień naprawde nie było jak
cicha nadzieja, że te plemniki wystarczą
![]()
Dużo zdrówka i wszystkiego naj dla przyszłej mamy i okruszkazgłaszam się po wizycie! jest mały okruszek z bijącym serduszkiem
z miesiączki 6w3d, z wielkości crl 6w1d.
Dziękuję za towarzystwo i wsparcie przez 2 lata
trzymam za was wszystkie mocno kciuki!!!
Tak bardzo mi przykro! Nie znam słów które mogłyby Cię podnieść na duchu... A co z t drugimi lekarzem, który również zajmuje się pacjentkami po konizacji szyjki? Próbowałaś jeszcze tam? Coś kojarzę, że był gdzieś daleko od Ciebie?Hej dziewczyny, jestem po pierwszej miesiączce po zabiegach,ale nie jest dobrze. Nie ma dobrego ujścia, gdyż krew zatrzymywała się na kilkanaście godzin,wiem jakie mam miesiączki i to nie jest to. W środku pochwy zauważyłam też zaschniętą krew także raczej będzie mnie czekał kolejny zabieg... Jest jakieś delikatne ujście,ale nie jest wystarczające,aby krew mogła swobodnie wypływać.
Nie daleko, nie całe 50 km ode mnie i właśnie jak teraz będzie się coś działo to prosto do Niego on mnie operował i kochana u mnie była inna operacja konizacja a trachelektomia to dwie różne rzeczy, konizacje wykonuje się jak ma się stan przedrakowy i to jest przezpochwowo a u mnie operacja przez powłoki brzuszne,operacja trwała 4,5 h to całkowite usunięcie szyjki macicy, górnej części pochwy i węzłów chłonnych miedniczych i trachelektomia wykonywana jest już przy raku inwazyjnym i tylko jeśli guz nie przekracza 2 cm. To są dwie zupełnie inne rzeczy.Tak bardzo mi przykro! Nie znam słów które mogłyby Cię podnieść na duchu... A co z t drugimi lekarzem, który również zajmuje się pacjentkami po konizacji szyjki? Próbowałaś jeszcze tam? Coś kojarzę, że był gdzieś daleko od Ciebie?
Przepraszam, nie chciałam umniejszyć Twojej choroby. Źle zapamiętałam.Nie daleko, nie całe 50 km ode mnie i właśnie jak teraz będzie się coś działo to prosto do Niego on mnie operował i kochana u mnie była inna operacja konizacja a trachelektomia to dwie różne rzeczy, konizacje wykonuje się jak ma się stan przedrakowy i to jest przezpochwowo a u mnie operacja przez powłoki brzuszne,operacja trwała 4,5 h to całkowite usunięcie szyjki macicy, górnej części pochwy i węzłów chłonnych miedniczych i trachelektomia wykonywana jest już przy raku inwazyjnym i tylko jeśli guz nie przekracza 2 cm. To są dwie zupełnie inne rzeczy.
nie kochana nic się kompletnie nie stałoPrzepraszam, nie chciałam umniejszyć Twojej choroby. Źle zapamiętałam.