Bażantka_1991
Fanka BB :)
Hej, no mam znajomą taką, a co to wnosi do starań?Czy są tu Panie co mają hopla na punkcie sprzątania i czystości?
Bo ja dzisiaj się trochę narobiłam i już chyba muszę odpuszczac bo zmęczona jestem bardzo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, no mam znajomą taką, a co to wnosi do starań?Czy są tu Panie co mają hopla na punkcie sprzątania i czystości?
Bo ja dzisiaj się trochę narobiłam i już chyba muszę odpuszczac bo zmęczona jestem bardzo.
Hej, bardzo mi przykro czytalam wczesniej o dolegliwosciach, a u mnie co... hm nadzieje na wrzesień, bo w sierpniu lipa..Hej dziewczyny co tam u was ? Ja narazie starania odpuściłam ze względu na problemy zdrowotne za 7 dni planowo miesiączka i znów się boję ...![]()
mam nadzieję, że nam się wszystkim uda choć ja to dużo bardziej skomplikowany przypadekHej, bardzo mi przykro czytalam wczesniej o dolegliwosciach, a u mnie co... hm nadzieje na wrzesień, bo w sierpniu lipa..
Domyślam się.... a masz już dzieci jakieś?mam nadzieję, że nam się wszystkim uda choć ja to dużo bardziej skomplikowany przypadek
nie mam właśnieDomyślam się.... a masz już dzieci jakieś?
No to szczęście w nieszczęściu... ja także nie mamnie mam właśniejeszcze w tamtym roku zachorowałam na raka szyjki macicy,ale na szczęście początkowe stadium i udało się operację oszczędzającą płodność
właśnie tak i jeszcze teraz mam komplikacje po operacji... Ciężkie to wszystkoNo to szczęście w nieszczęściu... ja także nie mam
Bardzo współczuje , ja jak do tej pory nie zdiagnozowałam sobie choroby, tymbardziej domyślam sie jak to ciezko dla Ciebie...skoro ja i bez przeszkód takiej natury jak ty masz świruje..właśnie tak i jeszcze teraz mam komplikacje po operacji... Ciężkie to wszystko
długo się starasz ? Ja powoli tracę nadzieję...Bardzo współczuje , ja jak do tej pory nie zdiagnozowałam sobie choroby, tymbardziej domyślam sie jak to ciezko dla Ciebie...skoro ja i bez przeszkód takiej natury jak ty masz świruje..![]()