Zazuu
Fanka BB :)
wezwę ją ostatni raz:
@Zazuu weź tej @lady_in_blue wysyp okruszki jak będziesz szła tam na mamusiowe, żeby dobrze trafiła w styczniu!![]()
Biere Was wszystkie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wezwę ją ostatni raz:
@Zazuu weź tej @lady_in_blue wysyp okruszki jak będziesz szła tam na mamusiowe, żeby dobrze trafiła w styczniu!![]()
mi nie musisz, już tam byłam, znam drogęBiere Was wszystkie![]()
o, to idziesz z nami na wrześniowe, ale super!Szybkie info z doskoku:
28 grudnia o 12 transfer
I wracam do pracy![]()
Dzięki ;DNo jeszcze troszkę możesz posiedzieć![]()
Połowa mojej rodziny jest z września, urodziny będą ekonomiczne, bo wspólneo, to idziesz z nami na wrześniowe, ale super!
u mnie i teściowa, i teść. Urodze im wnuka, jedynego dziedzica nazwiska (albo dziedziczkę), mam prezenty dla nich na urodziny do końca życia z głowyDzięki ;D
Połowa mojej rodziny jest z września, urodziny będą ekonomiczne, bo wspólne![]()
to ja za dużo takich luk nie mamA u mnie nie ma nikogo z września i października i z przyjemnością zapełniłabym tę lukę swoim potomkiem![]()
Kwiecień to dobry miesiącto ja za dużo takich luk nie mamTylko kwiecień, sierpień, listopad i grudzień
Ale znowu w grudniu święta…
![]()
listopad też odpada! Przypomniało mi się!Kwiecień to dobry miesiącnie chodzisz w zaawansowanej ciąży w lato, dziecko z pierwszej połowy roku… same zalety
![]()