lady_in_blue
Fanka BB :)
Maj był zawsze mój wymarzony ale nie mam tego luksusu, żeby mieć możliwość wybrzydzać więc wezmę i wrzesieńKwiecień to dobry miesiącnie chodzisz w zaawansowanej ciąży w lato, dziecko z pierwszej połowy roku… same zalety
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maj był zawsze mój wymarzony ale nie mam tego luksusu, żeby mieć możliwość wybrzydzać więc wezmę i wrzesieńKwiecień to dobry miesiącnie chodzisz w zaawansowanej ciąży w lato, dziecko z pierwszej połowy roku… same zalety
![]()
Też bierę wrzesieńMaj był zawsze mój wymarzony ale nie mam tego luksusu, żeby mieć możliwość wybrzydzać więc wezmę i wrzesień![]()
Ja ostatnio odbyłam taki dialog z mężem na temat dat porodu:Maj był zawsze mój wymarzony ale nie mam tego luksusu, żeby mieć możliwość wybrzydzać więc wezmę i wrzesień![]()
bo ja jestem z maja, dlategoMaj był zawsze mój wymarzony ale nie mam tego luksusu, żeby mieć możliwość wybrzydzać więc wezmę i wrzesień![]()
Tak, i ja teżbo ja jestem z maja, dlatego![]()
i mój tato był z maja i potem mój siostrzeniec się urodził w ten sam dzień co urodziny miał mój tatoTak, i ja teżi ślub brałam w maju
![]()
Ale mocno trzymam kciuki! ❤Szybkie info z doskoku:
28 grudnia o 12 transfer
I wracam do pracy![]()
ja jestem z wrześniaJa ostatnio odbyłam taki dialog z mężem na temat dat porodu:
On - o, fajnie jakby był we wrześniu, może nawet trzeciego?!
Ja - a co jest trzeciego września?
On -…
Ja- No serio, nie wiem, co jest? Nie pamietam
On- ślub wzięlismy trzeciego września..
![]()
Tak, ja 1dc miałam 15.12 to przy 30-dniowych cyklach wypada mi 23.09ja jestem z wrześniaA jak byśmy teraz zaszły, to się zalapiemy na wrzesień ?
Takja jestem z wrześniaA jak byśmy teraz zaszły, to się zalapiemy na wrzesień ?