lady_in_blue
Fanka BB :)
Jak masz możliwość to czemu nieJa jednak dziś nie byłam na usg bo mi się nie chce, nawet z pizam się nie przebralamtrudno, pójdę jutro
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak masz możliwość to czemu nieJa jednak dziś nie byłam na usg bo mi się nie chce, nawet z pizam się nie przebralamtrudno, pójdę jutro
![]()
mi dzisiaj wyszedł pik, chyba daje oviJa jednak dziś nie byłam na usg bo mi się nie chce, nawet z pizam się nie przebralamtrudno, pójdę jutro
![]()
mi dzisiaj wyszedł pik, chyba daje ovi![]()
Ja tak naprawdę mam tylko stwierdzić czy była owu wiec czy będę przed, w trakcie czy po to w sumie nic mi nie zmieniaJak masz możliwość to czemu nie![]()
hejka !Ja tak naprawdę mam tylko stwierdzić czy była owu wiec czy będę przed, w trakcie czy po to w sumie nic mi nie zmienia![]()
Ja ogólnie celuje w inseminacje, no ale najpierw muszę iść na normalna wizyte. Zobaczymy co mi powiedza, ale idę z mysla o inseminacjii czemu ja nic o tym nie wiem?!
bedziecie gadać o inseminacji czy ogólnie idziesz tam z całą historia i zobaczysz co zaproponują?
kciuki za wizytę!Ja ogólnie celuje w inseminacje, no ale najpierw muszę iść na normalna wizyte. Zobaczymy co mi powiedza, ale idę z mysla o inseminacji
A mogłabyś napisać jakie są wymagania do 1 takiej wizyty? Co sprawdzają i co w ogóle u nich jest podstawą do tego żeby się zakwalifikować?Ja ogólnie celuje w inseminacje, no ale najpierw muszę iść na normalna wizyte. Zobaczymy co mi powiedza, ale idę z mysla o inseminacji