reklama

Staraczki 2023

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wiesz, jak jest dobry to potrafi przyznać gdzie nie sięgają jego umiejętności albo możliwości. Ja potem chodziłam prywatnie do takiego bardzo polecanego ginekologa od niepłodności, starszy facet z dużym doświadczeniem. I on mi po 3-4 miesiącach eksperymentów z lekami potrafił powiedzieć, że wyczerpał zapas pomysłów i możliwości jakie ma w prywatnym gabinecie, i nadal nie wie co jest nie tak, bo powinnam już w tej ciąży być. Więc proponuje udać się do kliniki z zapleczem embriologicznym i spróbować inseminacji albo ivf jeśli dopuszczamy taką opcję. Alternatywnie on może mi dalej robić ten monitoring ale nie gwarantuje żadnych efektów i po prostu bez sensu, żebym dalej za to płaciła.

I też szanuję gościa za to 😎.
Mi tez ginka, która prowadziła mnie na początku powiedziała po roku- widzę, ze pani jest już zrezygnowana, polecam skierować się do kliniki leczenia niepłodności bo ja już wyczerpalam swoje możliwości, nie odżegnuje się ale tez nie widzę sensu w powtarzaniu w kółko stymulacji skoro nie ma z tego efektu, tu trzeba innej diagnostyki, metod i wiedzy. I jestem jej wdzięczna za to, ze zrobiła co mogła (a zrobiła dużo) i nie zwodziła mnie dłużej, a na niepłodności łatwo jest robić kasę nawijąjąc makaron na uszy.

@lady_in_blue
I Hope Please GIF

reklama
Dziewczynki byłam dziś u lekarza , miałam pozna owulacje a seksu nie było . Endo 12 mm , na prawym jajniku ciałko żółte. Czy jak dis byłby seks to może coś z tego być ? ( Wiem głupie pytanie ) ale tonący .....🥹 Eh jest mi przykro że przegapiłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry