pluto_nova
Moderator
Patrzcie no jaka księżniczkaZałamują mnie ludzie, którzy przychodzą do lekarza i kaszlą nie zasłaniając ust, charczą i zamiast wydmuchać nos to wolą wszystko wciągać, rany boskie pomocyyy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Patrzcie no jaka księżniczkaZałamują mnie ludzie, którzy przychodzą do lekarza i kaszlą nie zasłaniając ust, charczą i zamiast wydmuchać nos to wolą wszystko wciągać, rany boskie pomocyyy![]()
rzygamPatrzcie no jaka księżniczka
![]()
Haha, daj spokój, zaraz się do krzesła przywiąże żeby stad nie uciecPatrzcie no jaka księżniczka
![]()
my też! Jak na szpilkach! Mówiłaś, że przed dają Ci fiolkę do sprawdzenia, czy są na niej dane Twojego męża? Pogłaszcz ją od nas i powiedz, że ciocie czekają aż za 9 miesięcy wyjdzie z Ciebie jako śliczny bobasSiedzimy, czekamy![]()
też o tym pomyślałam, ale mam nadzeiję, że jak swoje to inaczejja nie wiem jak Wy chcecie mieć dzieci![]()
To przed IUImy też! Jak na szpilkach! Mówiłaś, że przed dają Ci fiolkę do sprawdzenia, czy są na niej dane Twojego męża? Pogłaszcz ją od nas i powiedz, że ciocie czekają aż za 9 miesięcy wyjdzie z Ciebie jako śliczny bobas![]()
ja nie wiem jak Wy chcecie mieć dzieci![]()