Ceonis
Fanka BB :)
on myśli, że skoro bardziej w tym siedzę, to lepiej to ogarnęto bardzo różnie w różnych placówkach. A ten, jak tak abrdzo chce to nie może sam zadzownić i się umówić..?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
on myśli, że skoro bardziej w tym siedzę, to lepiej to ogarnęto bardzo różnie w różnych placówkach. A ten, jak tak abrdzo chce to nie może sam zadzownić i się umówić..?![]()
I lepiej, żeby Ci to nie było do niczego potrzebne i tak zostałoCzytam Wasze dzisiejsze wypowiedzi i zdałam sobie sprawę, że wiem że nic nie wiem![]()
To raczej powód do szczęściaCzytam Wasze dzisiejsze wypowiedzi i zdałam sobie sprawę, że wiem że nic nie wiem![]()
NicPytanie do osób stosujących jakiekolwiek wstrzykiwacze czy inne zastrzyki do stymulacji. Czy wy też nic nie czujecie? Biorąc np heparynę podczas wkłucia i wprowadzania leku czułam czasami taki dyskomfort czy nie wiem jak to nazwać. A biorąc gonadotropiny nie czuje zupełnie nic. Aż sie zastanawiam czy dobrze go podaje bo mogłabym się kłuć 10 razy dziennie i nie poczuje tego.![]()
No nic, doczytałam się, że dopiero po trzecim poronieniu ma się prawo do tych badań oficjalnie...I jeszcze przeciwciała przeciw antygenom łożyska (APA).
Ja też mam w co wbijać pomimo, że jestem szczupła ale endometrioza+ coś w stylu otyłości brzusznej więc w każdej sukience wyglądam jakbym była już w ciąży.Nic. Ale ja mam w co wbijać... Jak to kiedyś któraś z Was napisała? "Brzuch to mięsień"? No to wtedy pewnie czuć, ale to nie u mnie
.
Gorzej na pewno z heparyną czy jakimiś innymi ampułkostrzykawkami w udo...
a jaka dawkę stosujesz aromek?mam dzis 3 dc, wzięłam Aromek, ale mi się kończy i zadzwoniłam do przychodni umówić się na usg i żeby mi receptę wypisali, niestety moja ginka wyszła za mąż i do konca roku jej nie będziena szczęście się zapisałam do jakiegoś zastępczego gina, myślę, że zmierzyć pęcherzyki i endo każdy potrafi. Tylko ostrzegano mnie, że to młody lekarz, także pozostaje mi co to sama wiem, no i Wy oczywiście
Strasznie mnie kusi zwiększyć dawkę Aromka... mogę mieć ciążę bliźniacza, nawet marzę o takiej. Kusi mnie też to, że nawet jak jeden pecherzyk się nie zaplodni (jak do tej pory), to może chociaż jakiś inny... co myślicie?
1 raz dziennie jedna tabletka, od 5 do 7 dnia cyklua jaka dawkę stosujesz aromek?