Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie pamiętam czy badałaś trombofilię?Pozwolę sobie podpiąć się pod pytanie medyczne: od jakich badań zacząć po poronieniu zatrzymanym...? Tak, żeby jakoś nadać więcej sensu temu kolejnemu transferowi... Wiem, że nie zostaną zlecone żadne, więc muszę myśleć na własną rękę...
Zespół antysfosfolipidowy, ANA.Pozwolę sobie podpiąć się pod pytanie medyczne: od jakich badań zacząć po poronieniu zatrzymanym...? Tak, żeby jakoś nadać więcej sensu temu kolejnemu transferowi... Wiem, że nie zostaną zlecone żadne, więc muszę myśleć na własną rękę...
I jeszcze przeciwciała przeciw antygenom łożyska (APA).Pozwolę sobie podpiąć się pod pytanie medyczne: od jakich badań zacząć po poronieniu zatrzymanym...? Tak, żeby jakoś nadać więcej sensu temu kolejnemu transferowi... Wiem, że nie zostaną zlecone żadne, więc muszę myśleć na własną rękę...
Nie badałam... Zinterpretować to może i kogoś znajdę, z wypisaniem gorzej.Nie pamiętam czy badałaś trombofilię?
Do 6 tygodni po poronieniu to się chyba jeszcze immunologię robi ale jeśli nie będzie żadnego lekarza, który to zinterpretuje i będzie leczył to bez sensu...
A czy to wszystko ma sens no tak... 7-8 tygodni po ?Zespół antysfosfolipidowy, ANA.
Tylko zespół musisz powtórzyć po 12 tygodniach.
Ja stosuję razem z dietą z niskim IG bo mam też IO ale nie jakoś bardzo restrykcyjnie. Efektów nie wiedzę no ale w sumie zależy na co liczysz i jakie masz objawy.Ja mam pytanie do dziewczyn, które chorują na endometriozę. Czy stosujecie dietę przeciwzapalna i jeśli tak to czy są jakieś efekty ? Ja się zastanawiam, czy jest sens wprowadzać i chciałabym poznać opinie![]()
Pozwolę sobie podpiąć się pod pytanie medyczne: od jakich badań zacząć po poronieniu zatrzymanym...? Tak, żeby jakoś nadać więcej sensu temu kolejnemu transferowi... Wiem, że nie zostaną zlecone żadne, więc muszę myśleć na własną rękę...
Bardziej miałam nadzieje, na to, ze przez te pół roku przerwy, które teraz mamy nie pojawia się nowe ogniska. Ja dopiero po zabiegu dowiedziałam się, ze mam endometriozę. Lekarz dał takie zalecenia i zastanawiam sie na ile to może pomoc. Długo już stosujesz dietę ?Ja stosuję razem z dietą z niskim IG bo mam też IO ale nie jakoś bardzo restrykcyjnie. Efektów nie wiedzę no ale w sumie zależy na co liczysz i jakie masz objawy.