Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Progesteron i estradiol są ok więc ten pęcherzyk się raczej wchłania i nie jest aktywny.@lady_in_blue ale aromek chyba mogę wziąć?
Żadnej, aktualnie nie biorę zupełnie nic. W środę mam wizytę u nowej endokrynolożki, mam nadzieję, ze cos zaradzi.Jaką dawkę bierzesz na tarczycę teraz?
Kochana, rzecz w tym, ze byłam wyspana i wypoczęta, niedzielę spędziłam właściwie na kanapie przed tvProgesteron i estradiol są ok więc ten pęcherzyk się raczej wchłania i nie jest aktywny.
Ale prolaktyna i tarczyca to nieźle dorzuciły do pieca. Byłaś niewyspana albo coś takiego?
Aromek wydaje mi się, że możesz ale chyba i tak trzeba wyregulować tarczycę zanim się bardziej rozkręci.
A bierzesz coś na tę prolaktynę?Żadnej, aktualnie nie biorę zupełnie nic. W środę mam wizytę u nowej endokrynolożki, mam nadzieję, ze cos zaradzi.
Kochana, rzecz w tym, ze byłam wyspana i wypoczęta, niedzielę spędziłam właściwie na kanapie przed tvjedynie noc miałam niespokojną ale to przez jakieś głupie sny, ogólnie przespałam całą. Na badanie pojechałam autem i zanim pobrano mi krew to jakieś 20min siedziałam na krześle, wiec wszystko było jak należy.
Bardzo mi przykro, mocno Cię przytulam!Beta 10dpo 2,4. Dziś okropny dół. Chciałabym się już pogodzić, że nie będziemy mieć dzieci.
Ale dobrze, że masz tą wizytę zaklepaną. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!W środę mam wizytę u nowej endokrynolożki, mam nadzieję, ze cos zaradzi.
Prolaktyna to raczej od tarczycy może być podwyższona, co nie? Bo te wyniki są ze sobą powiązane z tego co się orientuję.A bierzesz coś na tę prolaktynę?![]()
Są powiązane ale nie wiem czy aż taki wynik jest tym spowodowany - nie znam się na tym na tyle. Na pewno super, że @hachette ma wizytę u lekarza i za moment wszystkiego się dowieProlaktyna to raczej od tarczycy może być podwyższona, co nie? Bo te wyniki są ze sobą powiązane z tego co się orientuję.
Nic nie biorę, a ona odkąd pamietam jest taka wysoka i lekarze ją olewajàA bierzesz coś na tę prolaktynę?![]()
W środę mam endo a w piątek mamy z mężem wizytę w klinice i myśle, ze lekarz tez będzie patrzył na te wyniki. Wybrałam jednych z najbardziej polecanych lekarzy, mam nadzieję, ze się nie zawiodęSą powiązane ale nie wiem czy aż taki wynik jest tym spowodowany - nie znam się na tym na tyle. Na pewno super, że @hachette ma wizytę u lekarza i za moment wszystkiego się dowie.