• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2023

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A czy słyszałaś od ginekologów że już tylko im vitro? Czy dają szansę na naturalne?
Oni lubią zrzucać czasem robotę na in vitro i umywają ręce. U mnie się udało bez In Vitro, a miało się nie udać. Andrzejek ma 2 lata.
Ale pamiętaj. Lepiej wszystkiego spróbować, niż się zastanawiać i potem żałował, a bo może by się tak udało... Ja nie żałuję, choć straciłam na to kasę.

Oni lubią zrzucać czasem robotę na in vitro i umywają ręce. U mnie się udało bez In Vitro, a miało się nie udać. Andrzejek ma 2 lata.
Ale pamiętaj. Lepiej wszystkiego spróbować, niż się zastanawiać i potem żałował, a bo może by się tak udało... Ja nie żałuję, choć straciłam na to kasę.
I jeszcze jedno. I mnie udało się w miesiąc po nieudanym InVitro. Myślę, że progesteron po transferze pomógł. Andrzejek jest cudowny. Warto walczyć.

I jeszcze jedno. I mnie udało się w miesiąc po nieudanym InVitro. Myślę, że progesteron po transferze pomógł. Andrzejek jest cudowny. Warto walczyć.
Najważniejsze że masz ukochanego syna;) pozdrawiam Was ciepło. Ja trochę olałam sprawę pierwsze pół roku ale teraz działam. Też jestem zdania że trzeba spróbować wszystkiego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry