reklama

Staraczki 2026

Madlen2026

Fanka BB :)
Cześć , chciałabym założyć post dla wszystkich dziewczyn które się starały/staraja/będą starać o dwie kreseczki, żebyśmy mogły się wspierać , wymieniać doświadczenia 🙂
Coś o mnie:
Staramy się z narzeczonym od 3 miesięcy o nasze wymarzone 2 kreski , staramy się nie nakładać na siebie presji i czas pokaże czy się uda 🙂
Dodatkowo mam hiperinsulinemie i jestem na metforminie od ok 5 lat 🙂

reklama
Hej. Jestem w podobnej sytuacji, chociaż u mnie problemem jest PCOS. Opiszę swój aktualny problem, bo może Wy mi coś podpowiecie. Jak to przy pcos bywa, cykle były u mnie zawsze dość nieregularne, ale od pół roku wydawało mi się, że udało się je uregulować trwają ok. 35 dni. Spodziewana miesiączka miała wystąpić 2.02, ale jej nie dostałam. Zrobiłam już dwa testy i oba niestety wyszły negatywne. Problem w tym, że pod koniec stycznia czułam jakby wystąpiła owulacja (2 dni przed okresem). Czy wg Was powinnam wykluczyć ciążę i czekać na okres czy może jest jakaś szansa na dwie kreski? Dodam, że nie odczuwam objawów pms, a zawsze są mocne.

Hej. Jestem w podobnej sytuacji, chociaż u mnie problemem jest PCOS. Opiszę swój aktualny problem, bo może Wy mi coś podpowiecie. Jak to przy pcos bywa, cykle były u mnie zawsze dość nieregularne, ale od pół roku wydawało mi się, że udało się je uregulować trwają ok. 35 dni. Spodziewana miesiączka miała wystąpić 2.02, ale jej nie dostałam. Zrobiłam już dwa testy i oba niestety wyszły negatywne. Problem w tym, że pod koniec stycznia czułam jakby wystąpiła owulacja (2 dni przed okresem). Czy wg Was powinnam wykluczyć ciążę i czekać na okres czy może jest jakaś szansa na dwie kreski? Dodam, że nie odczuwam objawów pms, a zawsze są mocne.
Chodź do Nas na tamtą grupę co dziewczyna wyżej wstawiła 🙂 ale moim zdaniem jeśli faktycznie miałabyś tak późno owulację a okres jeszcze nie przyszedł to nic nie jest wykluczone 🤷🏼‍♀️ u mnie okres się pojawił z 4 dniowym opóźnieniem

Cześć , chciałabym założyć post dla wszystkich dziewczyn które się starały/staraja/będą starać o dwie kreseczki, żebyśmy mogły się wspierać , wymieniać doświadczenia 🙂
Coś o mnie:
Staramy się z narzeczonym od 3 miesięcy o nasze wymarzone 2 kreski , staramy się nie nakładać na siebie presji i czas pokaże czy się uda 🙂
Dodatkowo mam hiperinsulinemie i jestem na metforminie od ok 5 lat 🙂
Hej też z mężem zaczęliśmy starać się o rodzeństwo dla córki , aktualnie jestem 5w4d ale z pewnymi niepewnościami , przed córka poroniłam, ciąża zatrzymana, przepowiadające plamienia, później zaszłam z córką i też najpierw wyniki nie były zadowalające , progesteron 16,5 beta z 3004 po 48 h wskoczyła na 7000 a koniec końców wszystko dobrze , a dziś jestem po wynikach ale nie doszedłeś mi beta tylko progesteron znów niski bo 12,43 🤷‍♀️ bez plamien , choć więcej pobolewania w podbrzuszu w pt ginekolog i już dreptam co to będzie 😥 w listopadzie przytrafiła się ciąża biochemiczna a w styczniu się udało zajść co też mnie zszokowało bo z córką się pół roku staraliśmy byłam pozytywnie nastawiona do czasu wyniku ale będę go powtarzać za 48 h jeszcze i czekać do pt 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry