reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Ania trzeba było kupić ze dwa hehe Jutro rano zrób po nocy :D ja to bym i dziś zrobiła tylko ze 3godziny trzeba nie pić . Ja jestem bardzo niecierpliwa ;)

reklama
Nie dzisiaj to nie. Do tego cycki mnie dziwnie bolą. Zrobię z rana jutro chociaż boje się ze za wcześnie. Zobaczę jak się jutro wyrobie przed praca to zajade na betę. Wtedy wieczorem jak skończę powinien być wynik.

Ania To najpierw z rana sikaniec , nie wyrzucaj testu tylko poczekaj aż wyschnie i napisz rano czy coś jest. A potem jedź na betę :) U mnie na betę się czeka od 3 dni do 6 ;/

U nas wyniki tego samego dnia. Chyba.... Ze coś się zmieniło. Mam nadzieje ze nie. Ja pójdę laboratorium w szpitalu miejskim to tam można cała dobe.

Hej. Niestety test negatywny. Nawet żadnego cienia nie było. Płytkowy wiec pod światło ciężko sprawdzić. Trudno. Albo jest za wcześnie albo poprostu nic z tego. Na betę nie będę zjeżdżala. Powtórzę test w środę jak @nie przyjdzie. I wtedy ewentualnie beta.

Ania może za wcześnie żeby test wyszedl.Różnie te testy wychodzą. Mi wyszedl pozytywny 30 dnia cyklu ale znam osoby którym kilka dni po terminie @ dopiero wychodziły.U Ciebie też tak chyba było przy pierwszej ciąży tak? Myślę ze jeszcze nic straconego.

Kacha tak z olinkiem zrobiłam w 33 dc ale wcześniej nie robiłam. Podchodzę do tego na spokojnie. Jeżeli @nie przyjdzie podejde do tego później.

Jestem juz w pracy. Zajechałam do laboratorium ale było tyle ludzi ze szok. Nie zdążyła bym do pracy. Siedzieli młodzieży, starzy, kobiety, mężczyźni. Z 20 os. Co to za pilne badania trzeba mieć w ND rano szok. .

reklama
A u mnie nic z tego...bociek pomylił chyba adres. Zaczeło sie plamienie. Takze akurat do wtorku rozkreci sie @ :-( Jak w zegarku.
Juz ngdy zadnego testu przed @. ALe narazie to nie wiem kiedy bedzie mozliwosc. W sierpniu M nie przyjedzie, we wrzesniu pewnie ale nie wiem czy nie po owu takze cos czuje ze predko to nie nastapi.

Do góry