Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak działa homeopatia. na gorączkę np. bierze się belladonnę, czyli wilczą jagodę, która normalnie wywołuje gorączkę. to jest bardzo prawidłowa reakcja. u mnie z kolei wzięcie heparicum spowodowało zdrętwienie połowy twarzy - czyli nasiliło objaw tylko nie bólowy a porażenny. ale bierz dalej, nawet 2-3 miesiące. to powinno na jakiś czas ten nerw opanować. U mnie już 2 lata spokoju. z nerwem. bo z resztą to sama wiesz...Magoo Tak brałam te kuleczki nawet systematycznie, tylko dawki pomyliłam i brałam 3x po 5 kuleczekod dwóch dni wróciłam do nich. Tylko martwi mnie jedno, że nawet jeśli tylko mnie cmilo już i wzięłam kuleczki to zaczynało boleć bardziej i potem ustepowal ten ból. W skrocie-przyjęcie kuleczek powoduje nasilenie bólu który pomału się rozchodzi i znika na jakiś czas.