Luxuorius
Moderatorka
to sie wszystko rozciaga wiec wieszPocieszające. Ale i tak pójdę sprawdzić czy jest ok wszystko. Może mi coś przepisze, albo powie, że jest ok i to nic takiego.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to sie wszystko rozciaga wiec wieszPocieszające. Ale i tak pójdę sprawdzić czy jest ok wszystko. Może mi coś przepisze, albo powie, że jest ok i to nic takiego.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
za tydzien zeby bylo juz cos widac
trzymajcie kciuki by bylo wszystko dobrze, kolejnej straty nie przezyje
jedna, w marcu dwa lata temu mialam zabieg, na 29 wrzesnia mialam termin, współczuje Ci, a wiadomo dlaczego stracilas te ciaze?Luxuorius Trzymamy, trzymamy.ile miałaś strat juz? Ja 6 :/ i chyba juz kolejnej tez nie udźwigne
a masz jakiegos dobrego lekarza teraz?Luxuorius Nie, nikt nie wie. Badania nic nie pokazywały, prócz teraz ze mam niewydolność ciałka żółtego .U mnie to sie dzieje na samym początku. Myśle ze u mnie jednak progesteron jest niski, i tarczyca daje sie we znaki, łącznie z hashimoto, do tego stres i wszystko na kupę daje takie efekty.