reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Gloria ta beta pierwsza może wyszła wysoka bo było dwa zarodki lub więcej, jeden mógł się przestać rozwijać i został jeden-stąd niższa beta. Trzymam kciuki bardzo mocno żeby było wszystko dobrze! Żeby chociaż za parę tygodni jedno serduszko zabiło.

reklama
.....Cusik mi się porobiło z postami...

Ania_g_21 Spokojnie :) Tylko spokój Cie ratuje :D U mnie wreszcie zaczał się cykl staraniowy, ale jak narazie odechciało się wszystkiego...ehss

Ostatnia edycja:
Wiem ze musze być spokojna bo to nic nie da :) obiecalam sobie ze dam na luz a i tak swiruje.
Airfix widziałam czemu masz dosyć. Nie przejmuj się.

Ania Ja dołączę do swirowania za miesiąc, także nie przejmuj się :) Wczoraj miałam kapsel z Tymbarka-marzenia się spełniają...... więc oby ;)

No i fajnie :((
Kolejny termin niechcianej @ 21 sierpnia.
Cudownie. Teoretyczne dni płodne wypadają akurat podczas wyjazdu, jeden pokój z ośmiolatkiem, za przepierzeniem teściowie. bez szans.

Manabu my mieliśmy podobnie na wczasach w czerwcu.W pokoju z nami synek 3,5l.Spał z nami w łóżku mimo że miał dostawke (chociaż w domu też śpi z nami),zasypial z nami,nigdy wcześniej.Jak mieliśmy ochotę i dni płodne to nic z tego.Jeszcze była szansa ze jak wrócimy do domu ale ostatniego dnia tak się spieklismy na słońcu ,ze byliśmy cali obolali i dalej nic z tego.

Dzień dobry!

Witam nowe koleżanki :-)

Manbu wpisałam Cię na listę
Gloria czekamy na dobre wiadomości

Kochane, ja odpoczywam i nawet nie chce mi się myśleć że już jutro wracam i w poniedziałek do pracy :-( Nie chce mi się myśleć o ewentualnych staraniach , ale tu w sanatorium naoglądałam się różnych ludzkich problemów i dziękuję Bogu za to że mam synka i nie jest z nim jeszcze tak źle:tak:

Życzę Wam miłego dnia :-D U nas dziś festyn:happy::eek:

Manabu, Kacha my teraz na wczasach. Pokoj mamy z synem, prawie 10- latkiem, w pokoju obok tuz za sciana moi rodzice. Takze jak dni plodne beda to nic z tego w tym cyklu niestety.
Dzis pogoda taka sobie, wczoraj poplazowalismy, po poludniu w Gdyni bylismy. Dziś też pewnie do Trójmiasta pojedziemy.
Pozdrawiam Was wszystkie :)

ania_g_21 Nie przejmuje się, bo założyłam że w cyklu staraniowym nie będe się denerwować, bo ponoć pod wpływem stresu przeciwciała antyfosfolipidowe się podnoszą- a ja chce ich mieć jak najmniej ;) Co by się udało doczekac do wizyty. Ale nie lubie jak ktoś zabrania komuś spełniać , a przynajmniej próbować spełnić swojego marzenia.

manabu Tych tych tesciów za ścianą można przezyć jeszcze ;) A może coś się uda jak synek uśnie? Na wczasach dzieci szybko i mocno usypiaja, a Wy starajcie się zachowywać cicho :p

Yesenia Odpoczywaj ile możesz, a potem się bierzemy za starania ze zdwojoną siłą :)

Neta Tobie równiez życzę udanego wypoczynku ;)

reklama
Witam! Jaki żal że już dziś koniec :-( i powrót do tej szarej rzeczywistości . Dziś wstałam z mega bólem tam na dole, nie mogłam się przez jakiś czas ruszyć , cały czas tak mnie coś kuło tam w środku :-( A dziś 11 dzień po owu i 10 po Pregnylu więc za wcześnie na testowanie , nie mogę się doczekać środy, oby nie przyszła wcześniej wredna @ :wściekła/y::crazy:

Kacha testowałaś??????

Do góry