Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej JoannaWitam jestem nowa...postanowiłam się dołączyć i podzielić swoją historią.Jestem mężatķą od 13 lat i mniej więcej od tego czasu staram sie o dziecko. Byłam u kilku ginekologów w moim mieście ale źaden niewidział problemu i nie potrafił mi pomoc. Twierdzili ze jest wszystko ok i ze nie mam szans. Gdy skonczyłam 30 lat odpuściłam miałam dosyc lekarzy i badań które w ogole nic nie wnosiły. W tym roku moja przyjaciółka przekonała mnie zebym jeszcze spróbowała. Wiec poszłam do lekarza prywatnie zrobiłam wszystkie badania z mezem. U mezusia wszystko ok u mnie natomiast okazało sie ze bardzo rzadko wystepuje owulacja a przez kilka miesiecy w ogole jej nie ma.Na czwartej wizycie dostałam douphaston 2×1 labletce przez 10 dni podobno na zregenerowanie jajników ponieważ miałam pęcherzyki i między 3-7 dc miałam brać lamette. Dziś był moj dzień kontrolny i pojawił się pęcherzyk 18mm. Lekarz powiedział ze jest szansa. W czwartek idę znowu na monitoring i najprawdopodobniej dostanę zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka(pregnyl 5000jm).
Mam w koncu nadzieję na to ze sie uda.
Czy ktoraś z Was miała takie leki jak szybko po nich udało się zajść w ciążę?
Przepraszam ze az tak sie rozpisałam