Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej[emoji6]poczekaj spokojnie na termin @ i jak się spozni to testuj.Witam,
Mogę do Was dołączyć? Z góry przepraszam za ewentualne błędy gramatyczne (polski nie jest moim językiem ojczystym ;-) )
Przez długi czas nie wiedziałam czy chcę kiedykolwiek mieć dziecko (mąż chce, ale na razie nie naciska), ale ostatnio moje nastawienie się zmieniło i myślę że jestem gotowa :-)
Mam 32 lata. Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć sposób na wypadające włosy, a niektórym miesjcach mam niechciane włoski (n.p broda). Endokrynolog zawsze podejrzewali PCO, ale nigdy nic takiego nie było widać na USG. Na ostatnich badaniach zleconych przez dermatologa wyszło mi podwyższone testosteron i androstendion.
Na następne USG idę w marcu (kontrolne), i potem do gin z wynikami.
Od sierpnia z mężem się nie zabezpieczamy, ale dopiero w tym cyklu jestem w "pozytywnym nastawieniu" :-)
W tym cyklu owu (jeśli była) była 12/02, na razie objawów ciązy brak, nie wiem kiedy miałyby ewentualnie się pojawić jeśli byłaby ciąża
ja miałam w tym cyklu krwawienie 3 dni ale niezbyt intensywne, zrobiłam test w sobotę ale negatywny a dziś już 32dc.Zdążyło się komuś ze krwawil 3 dni a potem zrobiła test i byl pozytywny?
Mialam tak.Zdążyło się komuś ze krwawil 3 dni a potem zrobiła test i byl pozytywny?