Mikaduchna
Fanka BB :)
Jeśli o tej młodości było do mnie to bym nie przesadzalaMam wrażenie ze ten wiek najbardziej mnie stresuje, czas ucieka, już mam go coraz mniej.
![]()
Z perspektywy 40 latki to naprawdę inaczej wygląda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli o tej młodości było do mnie to bym nie przesadzalaMam wrażenie ze ten wiek najbardziej mnie stresuje, czas ucieka, już mam go coraz mniej.
![]()
Ja mam w głowie zakodowane, pierwsze dziecko do 30, a potem to tylko do 35. I plan taki był ale nie zadziałał. W styczniu skończę 37. Ale jak słyszę ile kobiet po 40 jest w ciąży to cieplej mi na sercu, że może i ja jeszcze zdążę z maleństwem.Z perspektywy 40 latki to naprawdę inaczej wygląda. Wydaje mi się, że w wieku 36 to byłam naprawdę młódką
Niby tylko 4 lata, ale różnica jest. Co do tego, że czas ucieka -popatrz na te wszystkie dziewczyny co rodzą po 40 - teraz się to po prostu przesuwa, ze względu na tempo życia lub inne powody. Myślę, że również nasze problemy mogą mieć związek ze stresem, któremu jesteśmy poddawane. Ale od tego jest nasze kółko wsparcia
Pozdrawiam cieplutko
![]()
Ja mam w głowie zakodowane, pierwsze dziecko do 30, a potem to tylko do 35. I plan taki był ale nie zadziałał. W styczniu skończę 37. Ale jak słyszę ile kobiet po 40 jest w ciąży to cieplej mi na sercu, że może i ja jeszcze zdążę z maleństwem.
Witam, mogę się przyłączyć? Mam 39 lat i się staramCzyżby wątek już całkiem umarł? Yesenia co u ciebie? Mam nadzieję że nas opuscilas bo dolaczylas do czerwcowek
![]()
niestety bezskutecznie. PozdrawiamWitam, mogę się przyłączyć? Mam 39 lat i się staramniestety bezskutecznie. Pozdrawiam
GratulujęJa 37 za 3 msce Ale udalo sie jestem w ciazy??
A zribilas posstawowe badania ??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Widzę że coś się ruszyło, ale ten wątek slabiutko. .. ja mam w styczniu 37 lat a 1 grudnia rozpoczynam 40 cs. Słabo mi te starania idą. W tym miesiącu cykl bez owu wiec czekam na @.Witam, mogę się przyłączyć? Mam 39 lat i się staramniestety bezskutecznie. Pozdrawiam